Τροχαία σύγκρουση τριών αυτοκινήτων με νταλίκα - Κλειστός ο αυτοκινητόδρομος Ριζοελιάς - Αεροδρομίου Λάρνακας

Τροχαία σύγκρουση τριών αυτοκινήτων με νταλίκα - Κλειστός ο αυτοκινητόδρομος Ριζοελιάς - Αεροδρομίου Λάρνακας

Κλειστές είναι και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς-Αεροδρομίου Λάρνακας, στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο Λάρνακας, στην περιοχή Αραδίππου, λόγω τροχαίας σύγκρουσης που σημειώθηκε γύρω στη 1.30 το μεσημέρι της Πέμπτης.

Μετά από σύγκρουση μεταξύ νταλίκας και τριών σαλούν αυτοκινήτων, οι δύο λωρίδες πορείας προς το Αεροδρόμιο έχουν κλείσει λόγω ακινητοποίησης των τεσσάρων οχημάτων εντός του δρόμου.

Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας. Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται μέσω της λωρίδας ασφαλείας του δρόμου.

Οι διερχόμενοι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στο σημείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE