Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Νεκρός ο 30χρονος Γεώργιος - Πώς έγινε το θανατηφόρο
Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών–Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα.

Το μέτρο αυτό, δέκα ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές στη Γερμανία, αφορά επίσης και τους λογαριασμούς του κινήματος στο Instagram.
Η εταιρεία εξήγησε ότι τα μέλη του κινήματος Querdenker («ελεύθερα σκεπτόμενοι») αναρτούσαν «λανθασμένες» πληροφορίες για την υγεία, ρητορική μίσους και υποκινούσαν σε βίαιες ενέργειες. Επισήμανε μάλιστα ότι τα μηνύματα στους λογαριασμούς αυτούς υποστήριζαν ότι «οι περιορισμοί που αποφάσισε η γερμανική κυβέρνηση κατά της Covid-19 αποτελούν μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου με στόχο να στερηθούν οι πολίτες τις ελευθερίες και τα θεμελιώδη δικαιώματά τους».
Το κίνημα αυτό οργανώνει διαδηλώσεις κατά των περιοριστικών μέτρων, συγκεντρώνοντας πολλές χιλιάδες άτομα σε κάποιες από αυτές.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




