Στην Πάφο το μοναδικό πεντάρι στο Τζόκερ – Το ποσό που κέρδισε ο υπερτυχερός

Στην Πάφο το μοναδικό πεντάρι στο Τζόκερ – Το ποσό που κέρδισε ο υπερτυχερός

Πραγματοποιήθηκε χθες Πέμτπη 16 Σεπτεμβρίου η 2338η κλήρωση του Τζοκερ.

Μπορεί να μην βρέθηκε ο μεγάλος τυχερός στην πρώτη κατηγορία, ωστόσο στην δεύτερη κατηγορία βρέθηκε μία επιτυχία στο πεντάρι.

Το τυχερό δελτίο σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΠΑΠ παίχτηκε στο πρακτορείο της Άντρης Τζιωνή στην Πάφο. Μάλιστα ο τυχερός έπαιξε το δελτίο από τυχαία επιλογή και κατάφερε μέσα σε μία νύχτα να γίνει πλουσιότερος με €41.035,49.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE