Στην Πάφο το μοναδικό πεντάρι στο Τζόκερ – Το ποσό που κέρδισε ο υπερτυχερός

Στην Πάφο το μοναδικό πεντάρι στο Τζόκερ – Το ποσό που κέρδισε ο υπερτυχερός

Πραγματοποιήθηκε χθες Πέμτπη 16 Σεπτεμβρίου η 2338η κλήρωση του Τζοκερ.

Μπορεί να μην βρέθηκε ο μεγάλος τυχερός στην πρώτη κατηγορία, ωστόσο στην δεύτερη κατηγορία βρέθηκε μία επιτυχία στο πεντάρι.

Το τυχερό δελτίο σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΠΑΠ παίχτηκε στο πρακτορείο της Άντρης Τζιωνή στην Πάφο. Μάλιστα ο τυχερός έπαιξε το δελτίο από τυχαία επιλογή και κατάφερε μέσα σε μία νύχτα να γίνει πλουσιότερος με €41.035,49.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE