Ιωάννα Παλιοσπύρου: Παρόμοια επίθεση είχε γίνει πριν από 14 χρόνια στη Μεγάλη Βρετανία

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Παρόμοια επίθεση είχε γίνει πριν από 14 χρόνια στη Μεγάλη Βρετανία

Δύο ιστορίες που συγκλονίζουν

 

Η επίθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου τον Μάιο του 2020 με βιτριόλι, συγκλόνισε το Πανελλήνιο, ενώ η εικόνα της ίδιας να εμφανίζεται στο δικαστήριο για να βρεθεί απέναντι από τη γυναίκα που της έριξε το καυστικό υγρό, συγκίνησε τους πάντες.

Μια αντίστοιχη ιστορία, 14 χρόνια πριν συνέβη και στην Κέιτι από τη Μεγάλη Βρετανία, που ένας άντρας τραυμάτισε τη ψυχή της, ρίχνοντας της επίσης βιτριόλι στο πρόσωπο.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE