Ιωάννα Παλιοσπύρου: Παρόμοια επίθεση είχε γίνει πριν από 14 χρόνια στη Μεγάλη Βρετανία

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Παρόμοια επίθεση είχε γίνει πριν από 14 χρόνια στη Μεγάλη Βρετανία

Δύο ιστορίες που συγκλονίζουν

 

Η επίθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου τον Μάιο του 2020 με βιτριόλι, συγκλόνισε το Πανελλήνιο, ενώ η εικόνα της ίδιας να εμφανίζεται στο δικαστήριο για να βρεθεί απέναντι από τη γυναίκα που της έριξε το καυστικό υγρό, συγκίνησε τους πάντες.

Μια αντίστοιχη ιστορία, 14 χρόνια πριν συνέβη και στην Κέιτι από τη Μεγάλη Βρετανία, που ένας άντρας τραυμάτισε τη ψυχή της, ρίχνοντας της επίσης βιτριόλι στο πρόσωπο.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE