Συνάντηση με τον εκπρόσωπο των Μαρωνιτών είχε ο Τατάρ

Συνάντηση με τον εκπρόσωπο των Μαρωνιτών είχε ο Τατάρ

Συνάντηση με τον εκπρόσωπο των Μαρωνιτών Γιαννάκη Μούσα είχε χθες ο Ερσίν Τατάρ κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα, που αφορούν τους εγκλωβισμένους Μαρωνίτες.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, σε ανακοίνωσή της για τη συνάντηση η «προεδρία» αναφέρει ότι ο κ. Τατάρ αναφέρθηκε στις καλές σχέσεις με τους Μαρωνίτες, διαβεβαιώνοντας ότι θα αξιολογηθούν όλες οι προτάσεις και ιδέες για να ευκολύνουν την καθημερινότητα των εγκλωβισμένων.

Ο κ. Μούσας ενημέρωσε τον Τ/κ ηγέτη για τα προβλήματα της κοινότητας, ενώ απεύθυνε πρόσκληση για να παραστεί ο κ. Τατάρ στα εγκαίνια του ανακαινισμένου Ναού του Αγίου Γεωργίου στον κατεχόμενο Κορμακίτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Τραυματισμένος ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ, λένε οι ΗΠΑ - «Θα χτυπήσουμε πολύ σκληρά το Ιράν την επόμενη εβδομάδα» απειλεί ο Τραμπ

LIVE: Τραυματισμένος ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ, λένε οι ΗΠΑ - «Θα χτυπήσουμε πολύ σκληρά το Ιράν την επόμενη εβδομάδα» απειλεί ο Τραμπ

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Το ThemaOnline σας μεταφέρε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE