Συνάντηση με τον εκπρόσωπο των Μαρωνιτών είχε ο Τατάρ

Συνάντηση με τον εκπρόσωπο των Μαρωνιτών είχε ο Τατάρ

Συνάντηση με τον εκπρόσωπο των Μαρωνιτών Γιαννάκη Μούσα είχε χθες ο Ερσίν Τατάρ κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα, που αφορούν τους εγκλωβισμένους Μαρωνίτες.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, σε ανακοίνωσή της για τη συνάντηση η «προεδρία» αναφέρει ότι ο κ. Τατάρ αναφέρθηκε στις καλές σχέσεις με τους Μαρωνίτες, διαβεβαιώνοντας ότι θα αξιολογηθούν όλες οι προτάσεις και ιδέες για να ευκολύνουν την καθημερινότητα των εγκλωβισμένων.

Ο κ. Μούσας ενημέρωσε τον Τ/κ ηγέτη για τα προβλήματα της κοινότητας, ενώ απεύθυνε πρόσκληση για να παραστεί ο κ. Τατάρ στα εγκαίνια του ανακαινισμένου Ναού του Αγίου Γεωργίου στον κατεχόμενο Κορμακίτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Σφαγή» στον αέρα: Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» για τη διαφθορά – Μετωπική με Αννίτα, Στεφάνου και Νικόλα

«Σφαγή» στον αέρα: Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» για τη διαφθορά – Μετωπική με Αννίτα, Στεφάνου και Νικόλα

Σε μια τηλεοπτική αναμέτρηση υψηλών τόνων που εξελίχθηκε σε ολομέτωπη σύγκρουση, οι πολιτικοί αρχηγοί διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην εκπομπή «Omega Δημοκρατία», με το ζήτημα της διαφθοράς να προκαλεί αλυσιδωτές εκρήξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE