Δήλωση βόμβα Πόπης Αβραάμ: «Κάποιοι αυτοκτόνησαν για να μου αποδείξουν την αγάπη τους…» [βίντεο]

Δήλωση βόμβα Πόπης Αβραάμ: «Κάποιοι αυτοκτόνησαν για να μου αποδείξουν την αγάπη τους…» [βίντεο]

Η Πόπη Αβραάμ, μία από τις πιο καταξιωμένες ηθοποιούς στον καλλιτεχνικό χώρο του νησιού μας, φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής, 17 Σεπτεμβρίου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ “Ήρθε κι έδεσε” με τους Ανδρέας Δημητρόπουλο και Γιώτα Δαμιανού.

Η ηθοποιός ρωτήθηκε αν έχει αγαπηθεί στη ζωή της με την ίδια να απαντά καταφατικά επισημαίνοντας πως έχει αγαπηθεί πολύ περισσότερο από όσο η ίδια έχει αγαπήσει.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE