Νεκρή ανασύρθηκε τουρίστρια σε παραλία της Λάρνακας

Νεκρή ανασύρθηκε τουρίστρια σε παραλία της Λάρνακας

Νεκρή ανασύρθηκε 81χρονη τουρίστρια από παραλία της Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Παγκύπρια Επιτροπή Επαγγελματιών Ναυαγοσωστών, γύρω στις 11:30 περίπου σήμερα το πρωί οι ναυαγοσώστες ανταποκρίθηκαν σε νέο περιστατικό στην παραλία Χρυσόψαρο της επαρχίας Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, καλέστηκαν από λουόμενους να βοηθήσουν αλλοδαπή ηλικιωμένη γυναίκα που έχασε τις αισθήσεις της στην θάλασσα σε απόσταση 300 μέτρων περίπου από τον ναυαγοσωστικό πύργο.

Οι ναυαγοσώστες μπήκαν στο νερό, ρυμούλκησαν το θύμα στην στεριά όπου της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες ενώ έγινε και χρήση απινιδωτή.

Λόγω της σοβαρότητας του περιστατικού κλήθηκε ασθενοφόρο για την άμεση μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE