«Ο γάρος της ημέρας»: Τσακωνόντουσαν ενώ οδηγούσαν – «Εσείς με τες μοτορες δεν δικαιούστε να κρατάτε δεξιά λωρίδα»

«Ο γάρος της ημέρας»: Τσακωνόντουσαν ενώ οδηγούσαν – «Εσείς με τες μοτορες δεν δικαιούστε να κρατάτε δεξιά λωρίδα»

Δεν έχουν τέλος οι αναρτήσεις στην σελίδα του Facebook «Γάρος της ημέρας» για παρκαρίσματα και συμπεριφορές οδηγών.

Αυτή τη φορά ο "γάρος της ημέρας" εμφανίστηκε στη μέση του δρόμου βάζοντας τα με ένα οδηγό μοτοσικλέτας.

Συγκεκριμένα, πολίτης, ο οποίος είναι και ο οδηγός της εν λόγω μοτοσικλέτας έκανε ανάρτηση στη σελίδα του Facebook, περιγράφοντας το περιστατικό που βίωσε με τον αγενέστατο οδηγό ενός διπλοκάμπινου.

Μεταξύ όσων είπε ο οδηγός του διπλοκάμπινου του έκανε και χειρονομία κάτι που έφτασε στα άκρα τον μοτοσικλετιστή.

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση:

"Σήμερα το πρωί, γύρω στις 9.30,οδηγω την μοτοσυκλέτα μου στην λεωφόρο Στροβολου, από Αστυνομία προς Κληματαρια, στην δεξιά λωρίδα, αφού στην αριστερή υπήρχαν άλλα αυτοκίνητα, με 70 κμ.

Ένας γάρος με διπλοκαμπινο κολλημενος πανω μου και να μου παιζει τις πουρουες και να ανεμιζει τα χερια του.Αφου εκανα αριστερα με προσπερασε. Μεχρι την Κληματαρια αλλαξε λωριδα ο Γαρος 4 φορες για να προσπερασει.

Στα φωτα που σταματησε τον ρωτησα τι θέλει και τι μου απαντα ο Γαρος του Μηνα;Εσεις με τες μοτορες δεν δικαιουστε να κρατατε δεξια λωριδα τζιαι εκαβλιασε με.Αν του τες εταιζα ηταν να φταιω;"

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.