Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ την άτυπη συνάντηση στη Νέα Υόρκη

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ την άτυπη συνάντηση στη Νέα Υόρκη

α Ηνωμένα Έθνη επιβεβαίωσαν την άτυπη συνάντηση του Γενικού Γραμματέα Αντόνιο Γκουτέρες με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στη Νέα Υόρκη.

Στη σημερινή απογευματινή δημοσιογραφική ενημέρωση των ΗΕ σε ερώτηση των δημοσιογράφων για τις δηλώσεις του Προέδρου Αναστασιάδη αναφορικά με την άτυπη τριμερή συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα και τον κ. Τατάρ, σε μια προσπάθεια να αναζητηθούν τρόποι επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ο εκπρόσωπος Τύπου Στέφαν Ντουτζάρικ ανέφερε πως αυτό που μπορεί να επιβεβαιώσει είναι ότι ο Γενικός Γραμματέας και οι Κύπριοι ηγέτες θα έχουν ένα άτυπο γεύμα αυτόν τον μήνα, με τις λεπτομέρειες τις συνάντησης να ακολουθούν σύντομα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE