Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης μεταβαίνει σήμερα το απόγευμα στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 76η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ και θα έχει συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ κ. Αντόνιο Γκουτέρες, αλλά και σειρά συναντήσεων με ηγέτες και αξιωματούχους χωρών και οργανώσεων.

Κατά την παραμονή του στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα συμμετέχει σε συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ και τον ηγέτη της τουρκοκυπριακής κοινότητας κ. Ερσίν Τατάρ.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύουν στη Νέα Υόρκη ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Μάριος Πελεκάνος και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προσφωνήσει τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στις 24 Σεπτεμβρίου, (στις 4μμ ώρα Κύπρου).

Στο περιθώριο της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Υπουργός Εξωτερικών θα πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων και επαφών με ομολόγους του.

Εξάλλου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά την παραμονή του στη Νέα Υόρκη θα παραθέσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου προς τα ΜΜΕ, τη Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου (στις 6μμ ώρα Κύπρου), όπου θα αναφερθεί εκτενώς στο πρόγραμμα επαφών του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE