ΛΕΜΕΣΟΣ: Επικίνδυνος 31χρονος οδηγός - Το γκάζωσε με ταχύτητα πάνω απο 162

ΛΕΜΕΣΟΣ:  Επικίνδυνος 31χρονος οδηγός - Το γκάζωσε με ταχύτητα πάνω απο 162

Γύρω στις 1.30 τα ξημερώματα σήμερα, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων Αρχηγείου, ενώ διενεργούσαν έλεγχο τροχαίας στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού – Λευκωσίας παρά τον Άγιο Αθανάσιο, εντόπισαν και ανέκοψαν όχημα που κινείτο με ταχύτητα 162 ΧΑΩ αντί 80 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο.

Κατά τη διάρκεια του έλεγχου που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο οδηγούσε 31χρονος από την επαρχία Λεμεσού, ο οποίος μεταφέρθηκε στα Γραφεία της Τροχαίας Λεμεσού όπου κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ξεκινούμε από το μηδέν, αξιοποιείται το διαπραγματευτικό κεκτημένο» - Ποιο είναι το... κλειδί

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ξεκινούμε από το μηδέν, αξιοποιείται το διαπραγματευτικό κεκτημένο» - Ποιο είναι το... κλειδί

Έχουμε θετική ανακοίνωση που αφορά το γεγονός ότι όλοι έχουν αποδεχθεί τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης που δεν ήταν δεδομένη πριν έρθει ο ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.