ΛΕΜΕΣΟΣ: Επικίνδυνος 31χρονος οδηγός - Το γκάζωσε με ταχύτητα πάνω απο 162

ΛΕΜΕΣΟΣ:  Επικίνδυνος 31χρονος οδηγός - Το γκάζωσε με ταχύτητα πάνω απο 162

Γύρω στις 1.30 τα ξημερώματα σήμερα, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων Αρχηγείου, ενώ διενεργούσαν έλεγχο τροχαίας στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού – Λευκωσίας παρά τον Άγιο Αθανάσιο, εντόπισαν και ανέκοψαν όχημα που κινείτο με ταχύτητα 162 ΧΑΩ αντί 80 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο.

Κατά τη διάρκεια του έλεγχου που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο οδηγούσε 31χρονος από την επαρχία Λεμεσού, ο οποίος μεταφέρθηκε στα Γραφεία της Τροχαίας Λεμεσού όπου κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά  Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

ΔΗΣΥ: Η Αννίτα μιλά για ενότητα, ο Νίκος Τορναρίτης εκτοξεύει πυρά κατά Αβέρωφ και η μάχη για το χρίσμα φουντώνει

Η αποχώρηση της Αννίτας Δημητρίου από τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έβαλε τέλος στις εσωκομματικές αναταράξεις. Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης συνεχίζουν τη μάχη, ο Μιχάλης Ιωαννίδης παίρνει δημόσια θέση υπέρ του δεύτερου, ενώ ο Νίκος Τορναρίτης επαναφέρει τους ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Αβέρωφ και δηλώνει απερίφραστα τη στήριξή του, σε δεύτερη θητεία του Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE