ΛΕΜΕΣΟΣ: Επικίνδυνος 31χρονος οδηγός - Το γκάζωσε με ταχύτητα πάνω απο 162

ΛΕΜΕΣΟΣ:  Επικίνδυνος 31χρονος οδηγός - Το γκάζωσε με ταχύτητα πάνω απο 162

Γύρω στις 1.30 τα ξημερώματα σήμερα, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων Αρχηγείου, ενώ διενεργούσαν έλεγχο τροχαίας στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού – Λευκωσίας παρά τον Άγιο Αθανάσιο, εντόπισαν και ανέκοψαν όχημα που κινείτο με ταχύτητα 162 ΧΑΩ αντί 80 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο.

Κατά τη διάρκεια του έλεγχου που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο οδηγούσε 31χρονος από την επαρχία Λεμεσού, ο οποίος μεταφέρθηκε στα Γραφεία της Τροχαίας Λεμεσού όπου κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πίσω στην «παλιά του γειτονιά» ο Γιώργος Μαζωνάκης - Δείτε βίντεο από τη λαϊκή αγρυπνία

Πίσω στην «παλιά του γειτονιά» ο Γιώργος Μαζωνάκης - Δείτε βίντεο από τη λαϊκή αγρυπνία

Σήμερα, στις 19:30 ξεκίνησε η «λαϊκή αγρύπνια» για τον Γιώργο Μαζωνάκη στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Νίκαιας, όπου φίλοι και άνθρωποι που τον αγάπησαν =έχουν την ευκαιρία να τον αποχαιρετίσουν από κοντά.