ΛΕΜΕΣΟΣ: Επικίνδυνος 31χρονος οδηγός - Το γκάζωσε με ταχύτητα πάνω απο 162

ΛΕΜΕΣΟΣ:  Επικίνδυνος 31χρονος οδηγός - Το γκάζωσε με ταχύτητα πάνω απο 162

Γύρω στις 1.30 τα ξημερώματα σήμερα, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων Αρχηγείου, ενώ διενεργούσαν έλεγχο τροχαίας στον παρακαμπτήριο δρόμο Λεμεσού – Λευκωσίας παρά τον Άγιο Αθανάσιο, εντόπισαν και ανέκοψαν όχημα που κινείτο με ταχύτητα 162 ΧΑΩ αντί 80 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο.

Κατά τη διάρκεια του έλεγχου που ακολούθησε, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο οδηγούσε 31χρονος από την επαρχία Λεμεσού, ο οποίος μεταφέρθηκε στα Γραφεία της Τροχαίας Λεμεσού όπου κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE