The Bachelor: Η Ανορθωσιάτισσα Άννα εκτός ορίων με τη Φαίη - Λίγο έμεινε να πιαστούν στα χέρια - Ο Αλέξης Παππάς αποχωρεί -ΒΙΝΤΕΟ

The Bachelor: Η Ανορθωσιάτισσα Άννα εκτός ορίων με τη Φαίη - Λίγο έμεινε να πιαστούν στα χέρια - Ο Αλέξης Παππάς αποχωρεί -ΒΙΝΤΕΟ

Το cocktail πάρτι του "The Bachelor” μετατράπηκε σε έναν ατελείωτο και εκρηκτικό τσακωμό μεταξύ Φαίης και Άννας. Η Άννα μίλησε στο τετ-α-τα της με τον Αλέξη Παππά για τη Φαίη, και ο εργένης την κάλεσε να το λύσουν όλοι μαζί. Οι παίκτριες δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους.

Η Φαίη έλουσε την Άννα με σαμπάνια, ενώ της κατέστρεψε το τριαντάφυλλο, όλα αυτά επειδή η Άννα άκουσε πως στην αρχή του παιχνιδιού η Φαίη είχε αμφιβολίες για τα συναισθήματά της για τον Αλέξη. Οι κοπέλες μέσα στον πανικό τους δεν κατάλαβαν πως ο Αλέξης έφυγε απογοητευμένος, ενώ όταν τα πράγματα ξέφυγαν, πάλι μπήκε στην μέση για να τις χωρίσει.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE