Πρόεδρος ΠΟΕΔ: Οι προσλήψεις σχολικών συνοδών θα πρέπει να γίνονται άμεσα

Πρόεδρος ΠΟΕΔ: Οι προσλήψεις σχολικών συνοδών θα πρέπει να γίνονται άμεσα

Οι προσλήψεις σχολικών συνοδών θα πρέπει να γίνονται άμεσα, στη βάση των αναγκών του κάθε παιδιού, αναφέρει, σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ, η Πρόεδρος της ΠΟΕΔ Μύρια Βασιλείου.

Απαντώντας σε ερώτηση, η κ. Βασιλείου είπε ότι όλα τα παιδιά έχουν το ίδιο δικαίωμα στη μάθηση, κάτι που πρέπει να αποτελεί γνώμονα στις όποιες ενέργειες και αποφάσεις της Επίσημης Πλευράς.

«Ως εκ τούτου, οι προσλήψεις σχολικών συνοδών θα πρέπει να γίνονται άμεσα, στη βάση των αναγκών του κάθε παιδιού και σύμφωνα με τις αποφάσεις των Επαρχιακών Επιτροπών, χωρίς να υπάρχει περιορισμός των προσλήψεων για εξοικονόμηση», κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Χριστοδουλίδης: «Με πολιτική βούληση μπορεί να υπάρξει λύση στο Κυπριακό»

Εργαζόμαστε για μια λύση βιώσιμη, λειτουργική, που να διασφαλίζει σε όλους τους νόμιμους κατοίκους της χώρας το δικαίωμα να ζουν, να εργάζονται, να δραστηριοποιούνται και να δημιουργούν, όπου το επιλέξουν, σε συνθήκες ειρήνης, ασφάλειας και ευημερίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στον χαιρετισμό του στην αντικατοχική εκδήλωση των Δήμων, Κοινοτήτων, προσφυγικών Σωματείων και οργανώσεων Κερύνειας, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Τύμβο Μακεδονίτισσας.

BEST OF TOTHEMAONLINE