Πρόεδρος ΠΟΕΔ: Οι προσλήψεις σχολικών συνοδών θα πρέπει να γίνονται άμεσα

Πρόεδρος ΠΟΕΔ: Οι προσλήψεις σχολικών συνοδών θα πρέπει να γίνονται άμεσα

Οι προσλήψεις σχολικών συνοδών θα πρέπει να γίνονται άμεσα, στη βάση των αναγκών του κάθε παιδιού, αναφέρει, σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ, η Πρόεδρος της ΠΟΕΔ Μύρια Βασιλείου.

Απαντώντας σε ερώτηση, η κ. Βασιλείου είπε ότι όλα τα παιδιά έχουν το ίδιο δικαίωμα στη μάθηση, κάτι που πρέπει να αποτελεί γνώμονα στις όποιες ενέργειες και αποφάσεις της Επίσημης Πλευράς.

«Ως εκ τούτου, οι προσλήψεις σχολικών συνοδών θα πρέπει να γίνονται άμεσα, στη βάση των αναγκών του κάθε παιδιού και σύμφωνα με τις αποφάσεις των Επαρχιακών Επιτροπών, χωρίς να υπάρχει περιορισμός των προσλήψεων για εξοικονόμηση», κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οριστικοποιείται αύριο το νέο κυβερνητικό σχήμα - Αναλαμβάνουν και επίσημα καθήκοντα Υπουργοί και Υφυπουργοί

Οριστικοποιείται αύριο το νέο κυβερνητικό σχήμα - Αναλαμβάνουν και επίσημα καθήκοντα Υπουργοί και Υφυπουργοί

Σάρκα και οστά παίρνει αύριο το νέο κυβερνητικό σχήμα. Τρεις νέοι υπουργοί και μια νέα υφυπουργός αναλαμβάνουν και επίσημα καθήκοντα.

BEST OF TOTHEMAONLINE