Συναγερμός στη Γαλλία: Αυτοκίνητο έπεσε σε θαμώνες καφετέριας - BINTEO

Συναγερμός στη Γαλλία: Αυτοκίνητο έπεσε σε θαμώνες καφετέριας - BINTEO

Συναγερμός σήμανε στις αρχές της πόλης Φονταινεμπλώ στη Γαλλία όταν αυτοκίνητο έπεσε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, επάνω στους θαμώνες καφετέριας, με τις πληροφορίες των γαλλικών μέσων ενημέρωσης να κάνουν λόγο για τρεις έως έξι τραυματίες.

Ο οδηγός του οχήματος έχει συλληφθεί και κατά τις αρχικές πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχιατρικής φύσης προβλήματα, και το περιστατικό δεν συνδέεται με τρομοκρατία.

Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας, άνδρες της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρα.

Η περιοχή αποκλείστηκε, ενώ στο σημείο μετέβη και ο δήμαρχος της πόλης, Φρεντερίκ Βελετού, καθησυχάζοντας μέσω ανάρτησής του στο Twitter ότι η κατάσταση τελεί υπό έλεγχο.

Πηγή: cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.