Big Brother: Χαμός στο πλατό με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Big Brother: Χαμός στο πλατό με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ένταση δημιουργήθηκε στο πλατό του Big Brother κατά τη διάρκεια του live της Παρασκευής καθώς εκεί βρέθηκε για πρώτη φορά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η παρουσιάστρια έφερε τα πάνω κάτω στο ριάλιτι τόσο με την εκρηκτική παρουσία της, όσο και με τις ατάκες της.

«Είναι η Κωνσταντίνα εδώ και μας έχει αναστατώσει όλους. Στο διάλειμμα εδώ, είναι η Κωνσταντίνα εδώ, είναι εκεί, το φόρεμα φεύγει, ανεβαίνει, κατεβαίνει.

Συγχωρέστε μας απόψε, αυτό που βλέπετε δεν είναι κανονικό live, είναι κάτι άλλο», ακούσαμε να λέει η Ναταλί Κάκκαβα αμέσως μετά το διαφημιστικό διάλειμμα.

«Θες συνέχεια επιβεβαίωση, θα το κάνω, θα το κάνω», είπε με τη σειρά του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Δεν ξαναέρχομαι», απάντησε με χιούμορ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
Να θυμίσουμε πως κατά την είσοδό της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν ξέχασε να πετάξει και την μπηχτή της.

«Γεια σου Αφροδίτη! Στον πληθυντικό ή στον ενικό; Με έχετε στολίσει πολλές φορές, οπότε το δικαιούμαι», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Αφροδίτη Γραμμέλη.

«Στον ενικό. Σας βλέπω ήδη στολισμένη, οπότε βλέπω ότι ό, τι σας έχω γράψει το έχετε φορέσει», απάντησε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE