Πήγε για διακοπές σε ξενοδοχείο του Πρωταρά - Τον τσάκωσαν με... σακουλάκια κάνναβης

Πήγε για διακοπές σε ξενοδοχείο του Πρωταρά - Τον τσάκωσαν με... σακουλάκια κάνναβης

Συνελήφθη 33χρονος στον Πρωταρά για παράνομη κατοχή ναρκωτικών 

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 18:00 χθες το απόγευμα μέλη της ΥΚΑΝ Αμμοχώστου διενήργησαν έρευνα σε δωμάτιο ξενοδοχείου στον Πρωταρα όπου διαμένει τουρίστας 33 ετών.
 
Η έρευνα διενεργήθηκε με την γραπτή συγκατάθεσή του.
 
Κατά την έρευνα τα μέλη της ΥΚΑΝ Αμμοχωστου εντόπισαν δυο τεμάχια νάιλον σακούλια τα οποία περιείχαν ποσότητα κάνναβης 33 γραμμαρίων.

Ο 33χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση και σήμερα θα οδηγηθεί ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Αμμοχώστου.
 
Το αδίκημα που αντιμετωπίζει ο 33χρονος είναι αυτό της παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται καθοριστική για το Κυπριακό, καθώς η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον κατοχικό ηγέτη, με στόχο να αξιολογήσει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, συνοδεύεται από έντονη κινητικότητα στη Λευκωσία, με την Κυβέρνηση να προετοιμάζεται εντατικά, στοχεύοντας στον ορισμό διευρυμένης συνάντησης για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, όπως αποτελεί πάγια θέση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE