Πήγε για διακοπές σε ξενοδοχείο του Πρωταρά - Τον τσάκωσαν με... σακουλάκια κάνναβης

Πήγε για διακοπές σε ξενοδοχείο του Πρωταρά - Τον τσάκωσαν με... σακουλάκια κάνναβης

Συνελήφθη 33χρονος στον Πρωταρά για παράνομη κατοχή ναρκωτικών 

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 18:00 χθες το απόγευμα μέλη της ΥΚΑΝ Αμμοχώστου διενήργησαν έρευνα σε δωμάτιο ξενοδοχείου στον Πρωταρα όπου διαμένει τουρίστας 33 ετών.
 
Η έρευνα διενεργήθηκε με την γραπτή συγκατάθεσή του.
 
Κατά την έρευνα τα μέλη της ΥΚΑΝ Αμμοχωστου εντόπισαν δυο τεμάχια νάιλον σακούλια τα οποία περιείχαν ποσότητα κάνναβης 33 γραμμαρίων.

Ο 33χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση και σήμερα θα οδηγηθεί ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Αμμοχώστου.
 
Το αδίκημα που αντιμετωπίζει ο 33χρονος είναι αυτό της παράνομης κατοχής ναρκωτικών.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι  διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Κυπριακό: Τα «αγκάθια» που θα κρίνουν τις εξελίξεις και οι διαφωνίες πριν από την κρίσιμη συνάντηση

Η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη ουσιαστική συνέχεια της κινητικότητας που προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE