Άνοιξαν 'επιχείρηση' στην Κύπρο - Τελούσαν αβέρτα εικονικούς γάμους και τους τσάκωσαν

Άνοιξαν 'επιχείρηση' στην Κύπρο - Τελούσαν αβέρτα εικονικούς γάμους και τους τσάκωσαν

Υπό εξαήμερη κράτηση τέθηκαν χθες τρία πρόσωπα, ηλικίας 34,19 και 18 ετών, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά τα αδικήματα της υποβοήθησης παράνομης εισόδου, διέλευσης και παραμονής στη Κυπριακή Δημοκρατία, καθώς επίσης και τέλεσης εικονικών γάμων. 

Της σύλληψης και κράτησης των τριών συλληφθέντων, προηγήθηκε στις 17/09/2021, συντονισμένη επιχείρηση στην επαρχία Λευκωσίας, από μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων και της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, ότι ο 34χρονος ενέχεται σε υποθέσεις τέλεσης εικονικών γάμων.

Πέραν της σύλληψης για τα πιο πάνω αδικήματα, διαπιστώθηκε ότι ο 34χρονος διέμενε παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Από τις αστυνομικές ανακρίσεις, φαίνεται ο 34χρονος να έδωσε χρηματικό ποσό στα δύο άλλα πρόσωπα, με σκοπό να τελέσουν εικονικούς γάμους, για να παραμείνουν στη Δημοκρατία.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE