ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΠΑΦΟΣ: Σε δύο διαφορετικά μέτωπα η φωτιά, εκκενώθηκε η Δρυνιά

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΠΑΦΟΣ: Σε δύο διαφορετικά μέτωπα η φωτιά, εκκενώθηκε η Δρυνιά

Στην προληπτική εκκένωση του χωριού της Δρυνιάς προχώρησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Ανδρέα Κεττή. 

Ο κ. Κεττής ανέφερε σε ανάρτησή το στο Twitter πως η πυρκαγιά εξελίσσεται σε δύο διαφορετικά μέτωπα των χωριών Γιόλου- Μηλιού και Σίμου και Δρύμου σε δύσβατη περιοχή. 

Επιπρόσθετα σημείωσε, κινδύνεψαν και προστατεύτηκαν μεμονωμένες κατοικίες. 

Επίσης αναφέρθηκε και στο δύσκολο έργο της κατάσβεσης λόγω του δύσβατου της περιοχής και των δυνατών ανέμων που πνέουν.

Η φωτιά κατακαίει άγρια βλάστηση, θάμνους, ξηρά χόρτα και διάφορα δέντρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE