Πάτρα: Σοκάρει το βίντεο του αγώνα – Το καρτ καταπλάκωσε τον 6χρονο

Πάτρα: Σοκάρει το βίντεο του αγώνα – Το καρτ καταπλάκωσε τον 6χρονο

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΓΝΠ νοσηλεύεται ο 6χρονος που τραυματίστηκε το πρωί της Κυριακής (19/9) στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου, όταν όχημα που συμμετείχε στους αγώνες έχασε τον έλεγχο και χτύπησε απότομα στα προστατευτικά.

Ο εξάχρονος που παρακολουθούσε τον αγώνα δέχτηκε σφοδρό χτύπημα από το καρτ το οποίο τον καταπλάκωσε.

Ο μικρός φέρει κρανιοεγεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται στην ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ.

Το σοβαρότατο ατύχημα καταγράφεται από κάμερα και δείχνει πως βρέθηκε να χαροπαλεύει ένα 6χρονο παιδί που παρακολουθούσε τον αγώνα. Ένα από τα καρτ φεύγει από την πίστα και καρφώνεται με μεγάλη ταχύτητα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ονειρεύτηκα να γίνω ΠτΔ- «Αυτή ήταν η πιο δύσκολη νύχτα της Προεδρίας μου»

VIDEO - Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ονειρεύτηκα να γίνω ΠτΔ- «Αυτή ήταν η πιο δύσκολη νύχτα της Προεδρίας μου»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην εκπομπή «Τετ α τετ» του Τάσου Τρύφωνος.

BEST OF TOTHEMAONLINE