Πάτρα: Σοκάρει το βίντεο του αγώνα – Το καρτ καταπλάκωσε τον 6χρονο

Πάτρα: Σοκάρει το βίντεο του αγώνα – Το καρτ καταπλάκωσε τον 6χρονο

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΓΝΠ νοσηλεύεται ο 6χρονος που τραυματίστηκε το πρωί της Κυριακής (19/9) στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου, όταν όχημα που συμμετείχε στους αγώνες έχασε τον έλεγχο και χτύπησε απότομα στα προστατευτικά.

Ο εξάχρονος που παρακολουθούσε τον αγώνα δέχτηκε σφοδρό χτύπημα από το καρτ το οποίο τον καταπλάκωσε.

Ο μικρός φέρει κρανιοεγεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται στην ΜΕΘ Παίδων του ΠΓΝΠ.

Το σοβαρότατο ατύχημα καταγράφεται από κάμερα και δείχνει πως βρέθηκε να χαροπαλεύει ένα 6χρονο παιδί που παρακολουθούσε τον αγώνα. Ένα από τα καρτ φεύγει από την πίστα και καρφώνεται με μεγάλη ταχύτητα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.