LIFESTYLE

Η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε γιατί αποχώρησε από το GNTM

Η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε γιατί αποχώρησε από το GNTM

Σαν "βόμβα" έσκασε πριν από μερικούς μήνες η ανακοίνωση του Star, που ανέφερε ότι η Βίκυ Καγιά δεν θα βρίσκεται στο νέο κύκλο του GNTM.

Η ανακοίνωση μάλιστα ανέφερε ότι η Βίκυ Καγιά θα παρουσιάζει το Dancing with the stars.

Μερικούς μήνες μετά, η παρουσιάστρια σε συνέντευξή της στο περιοδικό Gala και τον Κώστα Μπουρούση αποκαλύπτει τον λόγο που αποφάσισε να μην συνεχίσει με το GNTM.

"Υπήρξε η πρόταση για το "Dancing with the Stars” και έπρεπε να σταματήσω από το άλλο project γιατί είχα κουραστεί πάρα πολύ. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο πίσω από αυτό. Είχα μείνει πέντε χρόνια χωρίς διακοπές με δύο μικρά παιδιά στο σπίτι, δεν ένιωθα ότι μπορούσα να συνεχίσω άλλο σε αυτόν τον ρυθμό. Από την κούραση και την ταλαιπωρία δεν είχα την ενέργεια και το πάθος που έπρεπε να έχω. Χρειαζόμουν πρωτίστως να ξεκουραστώ και η πρόταση του DWTS με σήκωσε από την καρέκλα, μου έδωσε προοπτική, πάθος, χαρά. Είναι ένα νέο challenge", δήλωσε.

"Ήταν πολύ δύσκολο όταν πήρα απόφαση την προηγούμενη άνοιξη. Μόνο ψυχοσωματικά δεν έβγαλα. Το πένθησα πολύ", είπε η Βίκυ Καγιά.

Πηγή: thetoc.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top