Δ. Δημητρίου: Τον «έκοψαν» από την Χαραυγή γιατί επέκρινε το ΑΚΕΛ - Το απόσπασμα της συνέντευξης που κόπηκε

Δ. Δημητρίου: Τον «έκοψαν» από την Χαραυγή γιατί επέκρινε το ΑΚΕΛ - Το απόσπασμα της συνέντευξης που κόπηκε

 

Σε καταγγελία προέβη ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, ο οποίος καταγγέλλει λογοκρισία από την "Χαραυγή" σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα την Κυριακή.

Σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, αναφέρει  πως μέρος της συνέντευξης  του στην Χαραυγή "κόπηκε", χωρίς ο ίδιος να ενημερωθεί. Η συνέντευξη του επέκρινε το ΑΚΕΛ και υπογράμμιζε τις ιδεολογικές διαφορές για την ελευθερία της έκφρασης.

Προς υποστήριξη των όσων κατήγγειλε, ανάρτησε και απόσπασμα της απάντησης που όπως ισχυρίζεται «κόπηκε».

 

Ωστόσο απάντηση προς τον Κύριο Δημητρίου έδωσε η επιμελήτρια ύλης της εφημερίδας, Νίκη Κουλέρμου, η οποία διερωτάται πού βλέπει τη λογοκρισία ο  κύριος Δημητρίου.

Δείτε την απάντηση:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Κυπριακό: Σε προχωρημένο στάδιο οι συγκλίσεις - Το επόμενο βήμα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα

Σε προχωρημένο στάδιο είναι η καταγραφή συγκλίσεων στο Κυπριακό, που αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες, δήλωσε ο Ελληνοκύπριος διαπραγματευτής, αναφερόμενος στη χθεσινή συνάντησή του με τον εκπρόσωπο του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE