Δ. Δημητρίου: Τον «έκοψαν» από την Χαραυγή γιατί επέκρινε το ΑΚΕΛ - Το απόσπασμα της συνέντευξης που κόπηκε

Δ. Δημητρίου: Τον «έκοψαν» από την Χαραυγή γιατί επέκρινε το ΑΚΕΛ - Το απόσπασμα της συνέντευξης που κόπηκε

 

Σε καταγγελία προέβη ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, ο οποίος καταγγέλλει λογοκρισία από την "Χαραυγή" σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα την Κυριακή.

Σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, αναφέρει  πως μέρος της συνέντευξης  του στην Χαραυγή "κόπηκε", χωρίς ο ίδιος να ενημερωθεί. Η συνέντευξη του επέκρινε το ΑΚΕΛ και υπογράμμιζε τις ιδεολογικές διαφορές για την ελευθερία της έκφρασης.

Προς υποστήριξη των όσων κατήγγειλε, ανάρτησε και απόσπασμα της απάντησης που όπως ισχυρίζεται «κόπηκε».

 

Ωστόσο απάντηση προς τον Κύριο Δημητρίου έδωσε η επιμελήτρια ύλης της εφημερίδας, Νίκη Κουλέρμου, η οποία διερωτάται πού βλέπει τη λογοκρισία ο  κύριος Δημητρίου.

Δείτε την απάντηση:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Η ΕΕ  στέλνει ένα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα, ότι επιθυμεί να συμμετέχει με σημαντικό ρόλο στη διαδικασία των ΗΕ για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Ειδικός Απεσταλμένος της ΕΕ για το Κυπριακό κ. Ραφαέλε Φίτο, ο οποίος έγινε το πρωί δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE