Δ. Δημητρίου: Τον «έκοψαν» από την Χαραυγή γιατί επέκρινε το ΑΚΕΛ - Το απόσπασμα της συνέντευξης που κόπηκε

Δ. Δημητρίου: Τον «έκοψαν» από την Χαραυγή γιατί επέκρινε το ΑΚΕΛ - Το απόσπασμα της συνέντευξης που κόπηκε

 

Σε καταγγελία προέβη ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, ο οποίος καταγγέλλει λογοκρισία από την "Χαραυγή" σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα την Κυριακή.

Σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, αναφέρει  πως μέρος της συνέντευξης  του στην Χαραυγή "κόπηκε", χωρίς ο ίδιος να ενημερωθεί. Η συνέντευξη του επέκρινε το ΑΚΕΛ και υπογράμμιζε τις ιδεολογικές διαφορές για την ελευθερία της έκφρασης.

Προς υποστήριξη των όσων κατήγγειλε, ανάρτησε και απόσπασμα της απάντησης που όπως ισχυρίζεται «κόπηκε».

 

Ωστόσο απάντηση προς τον Κύριο Δημητρίου έδωσε η επιμελήτρια ύλης της εφημερίδας, Νίκη Κουλέρμου, η οποία διερωτάται πού βλέπει τη λογοκρισία ο  κύριος Δημητρίου.

Δείτε την απάντηση:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Θρίλερ με τον θάνατο του βρέφους στη Λεμεσό – «Μίλησε» αλλά δεν έδωσε απαντήσεις η νεκροτομή

Στο «σκοτάδι» παραμένουν τα ακριβή αίτια της ανείπωτης τραγωδίας που συγκλονίζει το παγκύπριο, με τον αδόκητο χαμό του 12μηνου βρέφους στη Λεμεσό, το οποίο «έσβησε» μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.