Δ. Δημητρίου: Τον «έκοψαν» από την Χαραυγή γιατί επέκρινε το ΑΚΕΛ - Το απόσπασμα της συνέντευξης που κόπηκε

Δ. Δημητρίου: Τον «έκοψαν» από την Χαραυγή γιατί επέκρινε το ΑΚΕΛ - Το απόσπασμα της συνέντευξης που κόπηκε

 

Σε καταγγελία προέβη ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, ο οποίος καταγγέλλει λογοκρισία από την "Χαραυγή" σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα την Κυριακή.

Σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, αναφέρει  πως μέρος της συνέντευξης  του στην Χαραυγή "κόπηκε", χωρίς ο ίδιος να ενημερωθεί. Η συνέντευξη του επέκρινε το ΑΚΕΛ και υπογράμμιζε τις ιδεολογικές διαφορές για την ελευθερία της έκφρασης.

Προς υποστήριξη των όσων κατήγγειλε, ανάρτησε και απόσπασμα της απάντησης που όπως ισχυρίζεται «κόπηκε».

 

Ωστόσο απάντηση προς τον Κύριο Δημητρίου έδωσε η επιμελήτρια ύλης της εφημερίδας, Νίκη Κουλέρμου, η οποία διερωτάται πού βλέπει τη λογοκρισία ο  κύριος Δημητρίου.

Δείτε την απάντηση:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE