Πήγε στο σπίτι του να τον μαχαιρώσει για οικονομικές διαφορές - Στο νοσοκομείο με κάκωση κεφαλής και άλλα τραύματα

Πήγε στο σπίτι του να τον μαχαιρώσει για οικονομικές διαφορές - Στο νοσοκομείο με κάκωση κεφαλής και άλλα τραύματα

Στο ΓΝ Πάφου μεταφέρθηκε ένα πρόσωπο μετά από επίθεση που δέχτηκε με μαχαίρι. Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, παράνομη είσοδο, απειλή, μαχαιροφορία και τραυματισμό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε χτες από δύο πρόσωπα ότι 31χρονος εισήλθε στην κατοικία που διαμένουν, τους απείλησε και τραυμάτισε με μαχαίρι τον έναν εξ αυτών για οικονομικές διαφορές που έχουν μεταξύ τους.

Εναντίον του 31χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται. Ο παραπονούμενος μετέβη στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου και διαπιστώθηκε ότι φέρει κάκωση κεφαλής, τραύμα στην βάση ρινός και εκδορές σε διάφορα σημεία του σώματος του. Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ανασχηματισμός με πολιτικά μηνύματα; Τα σενάρια για ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και οι ισορροπίες που καλείται να διαχειριστεί ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η συζήτηση για τον επικείμενο ανασχηματισμό, αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη ένταση στους πολιτικούς διαδρόμους, τις τελευταίες ημέρες. Παρά το γεγονός ότι ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, επιχείρησε μέσω της συνέντευξής του στην εφημερίδα «Καθημερινή» να υποβαθμίσει το θέμα, οι πληροφορίες, οι εκτιμήσεις και οι πολιτικές αναγνώσεις συνεχίζουν να τροφοδοτούν, ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον παρασκήνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE