Βαρύ πένθος στην πρώην ομάδα του άτυχου Γιώτη που πέθανε σε τροχαίο – Αποσύρεται ο αριθμός της φανέλας του

Βαρύ πένθος στην πρώην ομάδα του άτυχου Γιώτη που πέθανε σε τροχαίο – Αποσύρεται ο αριθμός της φανέλας του

O Παναγιώτης Ευαγγέλου, από το Αυγόρου, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο το πρωί της Δευτέρας (20/09), αγωνιζόταν στην Ελπίδα Λιοπετρίου και η ομάδα, με ανακοίνωση της, ενημερώνει πως αποσύρεται ο αριθμός του.

Τα υπό διερεύνηση στοιχεία έχουν καταδείξει ότι το αυτοκίνητο του 30χρονου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρεξέκλινε της πορείας του εισήλθε σε περιφραγμένο περιβόλι και ακολούθως προσέκρουσε σε δέντρο όπου και ακινητοποιήθηκε.

Ο 30χρονος απεγκλωβίστηκε από μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας και ακολούθως μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Αμμοχώστου, όπου λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματα του.

Η ανακοίνωση:

«ΜΑΎΡΗ ΜΕΡΑ ΞΗΜΈΡΩΣΕ ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΦΟΡΆ ΜΕ ΤΑ ΔΥΣΆΡΕΣΤΑ ΝΈΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΏΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΟΜΆΔΑΣ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ(ΓΙΩΤΗ) ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ.Ο ΓΙΩΤΗΣ ΣΤΟΝ ΈΝΑ ΧΡΌΝΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΜΑΣ ΠΡΌΣΦΕΡΕ ΠΟΛΛΆ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΕΡΑΙΟ ΧΑΡΑΚΤΉΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΛΈΝΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ.
👉Η ΟΜΆΔΑ ΜΑΣ ΣΤΈΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΌ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΤΟΥ
👉ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΌ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΡΙΚΟ ΤΜΉΜΑ ΤΗΣ ΟΜΆΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΉ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΙΟΥΣ ΤΟΥ.
👉ΜΕΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΆΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΣΤΕΣ ΘΑ ΔΏΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΑΝΤΙΟ
👉ΑΙΏΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΉΜΗ ΦΊΛΕ ΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΑΣ EINAI ΕΛΑΦΡΎ ΤΟ ΧΏΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΖΕΙ.
👉👉ΟΜΌΦΩΝΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ΤΗΣ ΟΜΆΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΩΣ ΈΝΔΕΙΞΗ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΟΠΩΣ ΑΠΟΣΥΡΘΕΊ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΦΑΝΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΎΣΕ ΜΕ ΤΑ ΧΡΏΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΆΔΑΣ ΜΑΣ👈👈
#ΚΑΛΟ_ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ_ΓΙΩΤΗ»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE