ΠΡΟΣΟΧΗ: Απόσυρση καλλυντικού προϊόντος από την Ευρωπαϊκή αγορά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Απόσυρση καλλυντικού προϊόντος από την Ευρωπαϊκή αγορά - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 

Το Δίκτυο Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών (RAPEX), στην τελευταία γνωστοποίησή του, ενημερώνει τα Κράτη Μέλη, ότι στην Ευρώπη έχει εντοπισθεί και αποσυρθεί το πιο κάτω καλλυντικό προϊόν.

Για το πιο πάνω προϊόν δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες αναφορικά με τις χώρες εξαγωγής του. Για τον λόγο αυτό, οι Φαρμακευτικές Υπηρεσίες διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό του πιο πάνω προϊόντος στην αγορά και προτρέπουν το κοινό σε περίπτωση που τυχόν έχει στην κατοχή του το εν λόγω προϊόν να διακόψει τη χρήση του ή σε περίπτωση που εντοπίσει το προϊόν αυτό, να επικοινωνήσει με τις Φαρμακευτικές Υπηρεσίες, στα τηλέφωνα 22-608606 και 22-608663.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αποσύρεται η Αννίτα Δημητρίου από την κούρσα των εκλογών

Αποσύρεται η Αννίτα Δημητρίου από την κούρσα των εκλογών

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η κρίσιμη συνάντηση της Προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου, με τον Αβέρωφ Νεοφύτου και τον Γιώργο Παμπορίδη, στα γραφεία του κόμματος στην Πινδάρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE