Ρωσία – Σιβηρία: Η στιγμή που ο 18χρονος μακελάρης οπλίζει την καραμπίνα και μπαίνει στο πανεπιστήμιο

Ρωσία – Σιβηρία: Η στιγμή που ο 18χρονος μακελάρης οπλίζει την καραμπίνα και μπαίνει στο πανεπιστήμιο

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από το πανεπιστήμιο του Περμ στην Ρωσία, στην Σιβηρία, όπου ένας 18χρονος ένοπλος σκόρπισε τον θάνατο.

Χρήστες του twitter ανέβασαν βίντεο στο οποίο φαίνεται ο Τιμούρ Μπεκμανσούροφ την στιγμή που μπαίνει στο πανεπιστήμιο αυτό της Ρωσίας, οπλίζοντας την καραμπίνα που κρατά.

Λίγο μετά, απλά το χάος. Φοιτητές έπεφταν από τα παράθυρα για να σωθούν, και δυστυχώς 8 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Στα social media υπήρξε ανάρτηση που πιστεύεται ότι ανήκει στον δράστη. Εκεί έγραφε πως “δεν είναι τρομοκρακτική επίθεση, δεν ανήκω σε εξτρεμιστική οργάνωση. Δεν είμαι θρήσκος ούτε ασχολούμαι με τη πολιτική. Κανείς δεν περίμενε ότι θα το κάνω». Ο ίδιος επίσης φέρεται να είχε δηλώσει πως έκρυβε το όπλο από 10 χρονών!

Τα ρωσικά ΜΜΕ αναφέρουν πως και ο 18χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Φωτογραφίες επίσης έχουν δημοσιευτεί, που πιστεύεται πως είναι αυτός.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευχαριστίες ΠτΔ στην Ολλανδία για τη φρεγάτα - Το βρετανικό πλοίο HMS Dragon κατευθύνεται προς την Κύπρο

Ευχαριστίες ΠτΔ στην Ολλανδία για τη φρεγάτα - Το βρετανικό πλοίο HMS Dragon κατευθύνεται προς την Κύπρο

ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν, ενώ οι IDF επιτίθενται διαρκώς στον Λίβανο. Το Ιράν απαντά με εκτοξεύσεις πυραύλων και drones προς χώρες του Κόλπου. Στην Κύπρο αναμένεται η στήριξη και από την Ολλανδία αλλά και η βρετανική φρεγάτα που άρχισε το ταξίδι της το απόγευμα της Τρίτης. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE

Σαρλ ντε (αυτο)Γκολ

Σαρλ ντε (αυτο)Γκολ