Ξετρελάθηκαν με την Λευκωσιάτισα Ελένη οι κριτές του Voice – Τραγούδησε για πάρτη της η Παπαρίζου

Ξετρελάθηκαν με την Λευκωσιάτισα Ελένη οι κριτές του Voice – Τραγούδησε για πάρτη της η Παπαρίζου

Πολύ δυναμική είσοδο έκαναν και στο φετινό «The Voice» οι Κύπριοι παίκτες.

Στο επεισόδιο της Κυριακής 19 Σεπτεμβρίου, κριτές και κοινό απόλαυσαν την Έλενα Ολυμπίου από την Λευκωσία να ερμηνεύει το “Running” εκπλήσσοντας με την μοναδική φωνή της.

Η Κύπρια παίκτρια κατάφερε να γυρίσει και τις τέσσερις καρέκλες με τους κριτές να δηλώνουν άκρως εντυπωσιασμένοι από την παρουσία της.

Μάλιστα Σάκης και Μουζουράκης έδωσαν μεγάλη μάχη για να την κατακτήσουν με την ίδια στο τέλος να επιλέγει την…Έλενα Παπαρίζου, η οποία της αφιέρωσε και το τραγούδι της «Το φως στην ψυχή».

Δείτε το βίντεο εδώ: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΚΕΛ – ΑΛΜΑ: Ρήξη με φόντο τη Χαραλαμπίδου και ερωτήματα για το πολιτικό αύριο

ΑΚΕΛ – ΑΛΜΑ: Ρήξη με φόντο τη Χαραλαμπίδου και ερωτήματα για το πολιτικό αύριο

Η αντιπαράθεση ανάμεσα στο ΑΚΕΛ και το ΑΛΜΑ δεν περιορίζεται πλέον σε μια διαφωνία τακτικής. Στο επίκεντρο, βρίσκεται η Ειρήνη Χαραλαμπίδου, όμως το αποτύπωμα της σύγκρουσης φαίνεται να επεκτείνεται ευρύτερα, αγγίζοντας τις μελλοντικές πολιτικές ισορροπίες και κυρίως, τις προσωπικές προοπτικές του Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE