Άρχισε σήμερα κοινή στρατιωτική άσκηση Τουρκίας – ψευδοκράτους

Άρχισε σήμερα κοινή στρατιωτική άσκηση Τουρκίας – ψευδοκράτους

Άρχισε σήμερα στα κατεχόμενα κοινή στρατιωτική άσκηση Τουρκίας - ψευδοκράτους με τίτλο «Φουρτούνα Μεσογείου Λοχαγός Τσενγκίζ Τοπέλ».


Σύμφωνα με το ΓΤΠ, η στρατιωτική άσκηση θα ολοκληρωθεί στις 24 Σεπτεμβρίου. Στοχεύει στη βελτίωση του σχεδιασμού και των εκτελεστικών ικανοτήτων των «μονάδων των δυνάμεων ασφαλείας» και των «μονάδων της ειρηνευτικής δύναμης Κύπρου», όπως αποκαλείται ο τουρκικός κατοχικός στρατός, σε επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης, σε εναέριες επιθέσεις καθώς και σε επιχειρήσεις εναέριων αποβάσεων.

Η Τουρκία συμμετέχει στην άσκηση με στρατιωτικές μονάδες αεροπορίας, ναυτικού και ξηράς.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Χριστοδουλίδης για Κυπριακό: «Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν» - Η νέα προσπάθεια για να ανοίξει ο δρόμος

Θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να υπάρξει παράθυρο ευκαιρίας στο Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να προτάσσει νέες ιδέες και νέες προσεγγίσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE