Άρχισε σήμερα κοινή στρατιωτική άσκηση Τουρκίας – ψευδοκράτους

Άρχισε σήμερα κοινή στρατιωτική άσκηση Τουρκίας – ψευδοκράτους

Άρχισε σήμερα στα κατεχόμενα κοινή στρατιωτική άσκηση Τουρκίας - ψευδοκράτους με τίτλο «Φουρτούνα Μεσογείου Λοχαγός Τσενγκίζ Τοπέλ».


Σύμφωνα με το ΓΤΠ, η στρατιωτική άσκηση θα ολοκληρωθεί στις 24 Σεπτεμβρίου. Στοχεύει στη βελτίωση του σχεδιασμού και των εκτελεστικών ικανοτήτων των «μονάδων των δυνάμεων ασφαλείας» και των «μονάδων της ειρηνευτικής δύναμης Κύπρου», όπως αποκαλείται ο τουρκικός κατοχικός στρατός, σε επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης, σε εναέριες επιθέσεις καθώς και σε επιχειρήσεις εναέριων αποβάσεων.

Η Τουρκία συμμετέχει στην άσκηση με στρατιωτικές μονάδες αεροπορίας, ναυτικού και ξηράς.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE