Πάνω από 1600 απομιμήσεις στα χέρια της Αστυνομίας - Τσάντες, πορτοφόλια, ρούχα και καπέλα κατάσχονται από καταστήματα

Πάνω από 1600 απομιμήσεις στα χέρια της Αστυνομίας - Τσάντες, πορτοφόλια, ρούχα και καπέλα κατάσχονται από καταστήματα

Πέραν των 1,600 ειδών ένδυσης, τσάντες, πορτοφόλια και καπέλα  που πιστεύεται ότι είναι απομιμήσεις διαφόρων εμπορικών επωνυμιών, κατασχέθηκαν μετά από συντονισμένη επιχείρηση έρευνας της Αστυνομίας και του Τμημάτων Τελωνείων.

Η συγκεκριμένη επιχείρηση διενεργήθηκε χθες στην επαρχία Πάφου, από μέλη του Κλάδου Καταπολέμησης Αδικημάτων Κλοπής Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Παράνομων Στοιχημάτων, καθώς και της Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε συνεργασία με λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων. 

Τα προϊόντα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μετά από έρευνες που έγιναν σε δύο καταστήματα, αφού από προκαταρτικό έλεγχο που διενεργήθηκε εγέρθηκαν υποψίες ότι πρόκειται για απομιμήσεις και ως εκ τούτου κατακρατήθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις από το Τμήμα Τελωνείων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

LIVE: Οι ΗΠΑ μπήκαν στη σύγκρουση Ισραήλ – Ιράν, έπληξαν πυρηνικές εγκαταστάσεις – Για «μακροχρόνιες επιπτώσεις» προειδοποιεί το Ιράν

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE