Πάνω από 1600 απομιμήσεις στα χέρια της Αστυνομίας - Τσάντες, πορτοφόλια, ρούχα και καπέλα κατάσχονται από καταστήματα

Πάνω από 1600 απομιμήσεις στα χέρια της Αστυνομίας - Τσάντες, πορτοφόλια, ρούχα και καπέλα κατάσχονται από καταστήματα

Πέραν των 1,600 ειδών ένδυσης, τσάντες, πορτοφόλια και καπέλα  που πιστεύεται ότι είναι απομιμήσεις διαφόρων εμπορικών επωνυμιών, κατασχέθηκαν μετά από συντονισμένη επιχείρηση έρευνας της Αστυνομίας και του Τμημάτων Τελωνείων.

Η συγκεκριμένη επιχείρηση διενεργήθηκε χθες στην επαρχία Πάφου, από μέλη του Κλάδου Καταπολέμησης Αδικημάτων Κλοπής Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Παράνομων Στοιχημάτων, καθώς και της Υποδιεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε συνεργασία με λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων. 

Τα προϊόντα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μετά από έρευνες που έγιναν σε δύο καταστήματα, αφού από προκαταρτικό έλεγχο που διενεργήθηκε εγέρθηκαν υποψίες ότι πρόκειται για απομιμήσεις και ως εκ τούτου κατακρατήθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις από το Τμήμα Τελωνείων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE