«Ο γάρος της ημέρας»: Το τερμάτισε οδηγός στη διάβαση πεζών – Πάνω από τα αυτοκίνητα θα πρέπει να περάσουν – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Ο γάρος της ημέρας»: Το τερμάτισε οδηγός στη διάβαση πεζών – Πάνω από τα αυτοκίνητα θα πρέπει να περάσουν – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 

Συνεχίζονται οι αναρτήσεις στην σελίδα του Facebook «Γάρος της ημέρας» για παρκαρίσματα και συμπεριφορές οδηγών.

Αυτή τη φορά ο "γάρος της ημέρας" εμφανίστηκε πάνω στη διάβαση πεζών, σε αντίθετη κατεύθυνση και σε στάση λεωφορείου.

Την φωτογραφία ανέβασε πολίτης η οποία δείχνει ένα αυτοκίνητο κυριολεκτικά πάνω στη διάβαση με τον οδηγό να βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητο σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Πως και γιατί επέλεξε να παρκάρει στο συγκεκριμένο σημείο και με πιο σκεπτικό, προφανώς μόνο ο οδηγός το γνωρίζει.

Δείτε την ανάρτηση: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE