Άγριος ξυλοδαρμός έξω από κλαμπ στην Λεμεσό – Τρεις συλλήψεις από το ΤΑΕ

Άγριος ξυλοδαρμός έξω από κλαμπ στην Λεμεσό – Τρεις συλλήψεις από το ΤΑΕ

Στην σύλληψη τριών προσώπων ηλικίας 39 ετών ο ένας και 35 ετών οι δύο, προχώρησαν οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού.

Τα τρία πρόσωπα φέρονται να ξυλοφόρτωσαν 50χρονο έξω από νυχτερινό κέντρο στην Γερμασόγεια, την προηγούμενη εβδομάδα, στις 14 Σεπτεμβρίου.

Ο 50χρονος έφερε θλαστικό τραύμα στο κεφάλι και αφού νοσηλεύτηκε δυο-τρεις μέρες, έλαβε εξιτήριο.

Οι τρεις συλληφθέντες είναι αντιέτωποι με τα αδικήματα συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πρόκλησης βαρείας σωματικής βλάβης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE