Στη συνάντησή του με Ν. Χριστοδουλίδη στη Νέα Υόρκη, αναφέρεται ο Έλληνας ΥΠΕΞ στο Twitter

Στη συνάντησή του με Ν. Χριστοδουλίδη στη Νέα Υόρκη, αναφέρεται ο Έλληνας ΥΠΕΞ στο Twitter

Στενό συντονισμό σε όλα τα ζητήματα καθώς και συζήτηση για τις πρόσφατες εξελίξεις σε Ανατολική Μεσόγειο και Κυπριακό περιελάμβανε η χθεσινή συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας και Κύπρο στη Νέα Υόρκη, όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του Νίκου Δένδια στο Twitter. 

«Συνάντηση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, σχετικά με τον στενό συντονισμό Ελλάδας και Κύπρου για όλα τα ζητήματα, καθώς και για τις πρόσφατες εξελίξεις σε Ανατολική Μεσόγειο και Κυπριακό», γράφει ο κ. Δένδιας στο Twitter.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Ο Έρχιουρμαν βάζει τον όρο της πολιτικής ισότητας - Οι συγκλίσεις- H επιστροφή Ολγκίν και το κρίσιμο τεστ πριν από τη Νέα Υόρκη

Το Κυπριακό μπαίνει ξανά σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, με τον χρόνο μέχρι τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, να λειτουργεί πλέον ως άτυπο πολιτικό ορόσημο. Οι συναντήσεις Νίκου Χριστοδουλίδη και Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτούν εβδομαδιαίο ρυθμό, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν επιστρέφει στην Κύπρο προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου, μεταφέροντας την καταγραφή των συγκλίσεων που ετοίμασαν τα Ηνωμένα Έθνη και η συζήτηση για τα επόμενα βήματα αποκτά πλέον συγκεκριμένο περιεχόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE