Ένας θάνατος και 89 θετικά περιστατικά στα κατεχόμενα

Ένας θάνατος και 89 θετικά περιστατικά στα κατεχόμενα

Ένας θάνατος και 89 θετικά περιστατικά, τα 61 στην κοινότητα, καταγράφηκαν τη Τρίτη στα κατεχόμενα από 20.563 διαγνωστικά τεστ.


Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, τέσσερα άτομα από το εξωτερικό εντοπίστηκαν θετικά, ενώ 24 ήταν επαφές επιβεβαιωμένων περιστατικών.

Από τα νέα κρούσματα στην κοινότητα, τα 25 εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, 10 στην Κερύνεια, 22 στην Αμμόχωστο, 1 στην Μόρφου, 1 από την Λεύκα και 2 στην περιοχή Τρικώμου.

Μέχρι σήμερα ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 18.887 και 76 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.

BEST OF TOTHEMAONLINE