Ένας θάνατος και 89 θετικά περιστατικά στα κατεχόμενα

Ένας θάνατος και 89 θετικά περιστατικά στα κατεχόμενα

Ένας θάνατος και 89 θετικά περιστατικά, τα 61 στην κοινότητα, καταγράφηκαν τη Τρίτη στα κατεχόμενα από 20.563 διαγνωστικά τεστ.


Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, τέσσερα άτομα από το εξωτερικό εντοπίστηκαν θετικά, ενώ 24 ήταν επαφές επιβεβαιωμένων περιστατικών.

Από τα νέα κρούσματα στην κοινότητα, τα 25 εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, 10 στην Κερύνεια, 22 στην Αμμόχωστο, 1 στην Μόρφου, 1 από την Λεύκα και 2 στην περιοχή Τρικώμου.

Μέχρι σήμερα ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 18.887 και 76 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE