Ένας θάνατος και 89 θετικά περιστατικά στα κατεχόμενα

Ένας θάνατος και 89 θετικά περιστατικά στα κατεχόμενα

Ένας θάνατος και 89 θετικά περιστατικά, τα 61 στην κοινότητα, καταγράφηκαν τη Τρίτη στα κατεχόμενα από 20.563 διαγνωστικά τεστ.


Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, τέσσερα άτομα από το εξωτερικό εντοπίστηκαν θετικά, ενώ 24 ήταν επαφές επιβεβαιωμένων περιστατικών.

Από τα νέα κρούσματα στην κοινότητα, τα 25 εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, 10 στην Κερύνεια, 22 στην Αμμόχωστο, 1 στην Μόρφου, 1 από την Λεύκα και 2 στην περιοχή Τρικώμου.

Μέχρι σήμερα ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 18.887 και 76 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ισορροπημένη και δίκαιη η πρόταση Χριστοδουλίδη για την Αμμόχωστο» - Αναμένει απάντηση για το Πυρόι

«Ισορροπημένη και δίκαιη η πρόταση Χριστοδουλίδη για την Αμμόχωστο» - Αναμένει απάντηση για το Πυρόι

Ισορροπημένη και δίκαιη χαρακτήρισε ο αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, την πρόταση του προέδρου της Δημοκρατίας για παράδοση της περίκλειστης περιοχής της Αμμοχώστου στα Ηνωμένα Έθνη, με αντάλλαγμα το άνοιγμα του λιμανιού της πόλης για απευθείας εμπόριο, υπό την εποπτεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE