Γκρίνια, ουρές και μπόλικη… ταλαιπωρία στο αεροδρόμιο Λάρνακας μετά από τυχαίο δειγματοληπτικό έλεγχο -ΒΙΝΤΕΟ

Γκρίνια, ουρές και μπόλικη… ταλαιπωρία στο αεροδρόμιο Λάρνακας μετά από τυχαίο δειγματοληπτικό έλεγχο -ΒΙΝΤΕΟ

Ουρές και… αρκετή ταλαιπωρία στους επιβάτες δημιουργήθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Αφορμή στάθηκε ο τυχαίος δειγματοληπτικός έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκαν όλα τα μέλη σε πτήση που επέστρεψε πριν από λίγη ώρα στην Κύπρο.

Εδώ και αρκετό καιρό, το Υπουργείο Υγείας επιλέγει τυχαία ένα συγκεκριμένο αριθμό πτήσεων στον οποίο γίνεται δειγματοληπτικός έλεγχος ακόμη και στους εμβολιασμένους επιβάτες.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ορισμένοι από τους πολίτες όντας ταλαιπωρημένοι από το ταξίδι,  αντέδρασαν και ζήτησαν εξηγήσεις ως προς την καθυστέρηση και την απόφαση να γίνει έλεγχος στην πτήση τους.

Το προσωπικό έσπευσε να τους ηρεμήσει και να τους εξηγήσει πως «αυτή η πτήση επιλέγηκε τυχαία από το Υπουργείο Υγείας για να γίνει έλεγχος».

Εναλλακτικά δείτε ΕΔΩΕΔΩ και ΕΔΩ τα βίντεο 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE