Γκρίνια, ουρές και μπόλικη… ταλαιπωρία στο αεροδρόμιο Λάρνακας μετά από τυχαίο δειγματοληπτικό έλεγχο -ΒΙΝΤΕΟ

Γκρίνια, ουρές και μπόλικη… ταλαιπωρία στο αεροδρόμιο Λάρνακας μετά από τυχαίο δειγματοληπτικό έλεγχο -ΒΙΝΤΕΟ

Ουρές και… αρκετή ταλαιπωρία στους επιβάτες δημιουργήθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Αφορμή στάθηκε ο τυχαίος δειγματοληπτικός έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκαν όλα τα μέλη σε πτήση που επέστρεψε πριν από λίγη ώρα στην Κύπρο.

Εδώ και αρκετό καιρό, το Υπουργείο Υγείας επιλέγει τυχαία ένα συγκεκριμένο αριθμό πτήσεων στον οποίο γίνεται δειγματοληπτικός έλεγχος ακόμη και στους εμβολιασμένους επιβάτες.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ορισμένοι από τους πολίτες όντας ταλαιπωρημένοι από το ταξίδι,  αντέδρασαν και ζήτησαν εξηγήσεις ως προς την καθυστέρηση και την απόφαση να γίνει έλεγχος στην πτήση τους.

Το προσωπικό έσπευσε να τους ηρεμήσει και να τους εξηγήσει πως «αυτή η πτήση επιλέγηκε τυχαία από το Υπουργείο Υγείας για να γίνει έλεγχος».

Εναλλακτικά δείτε ΕΔΩΕΔΩ και ΕΔΩ τα βίντεο 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

ΠτΔ: Ανακοινώνει ετήσιο προγραμματισμό τον Φεβρουάριο - Αποτίμηση πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε συνολική αποτίμηση της πορείας διακυβέρνησης τον Μάρτιο, με τη συμπλήρωση τριών ετών διακυβέρνησης, ενώ στις 5 Φεβρουαρίου θα ανακοινώσει τον ετήσιο προγραμματισμό για το τέταρτο έτος διακυβέρνησης, είπε σήμερα η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω κα Ειρήνη Πική.

BEST OF TOTHEMAONLINE