Συνελήφθη ο δράστης που κρατούσε δύο ομήρους σε λεωφορείο

Συνελήφθη ο δράστης που κρατούσε δύο ομήρους σε λεωφορείο

Συναγερμός σήμανε στις γερμανικές αρχές καθώς ένοπλος επιβάτης σε λεωφορείο, σε αυτοκινητόδρομο Α9 στη Βαυαρία, κρατούσε δύο ομήρους.

Οι δύο όμηροι ήταν οδηγοί λεωφορείου. Η αστυνομία ανέφερε, νωρίτερα, ότι έκλεισε τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Α9, στα νότια της Νυρεμβέργης. Σύμφωνα με την εφημερίδα Bild, στην περιοχή αναπτύχθηκαν ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας (SEK) και γύρω στις 9.25, τοπική ώρα, ακούστηκαν τρεις εκρήξεις.

«Ένα ελικόπτερο της αστυνομίας ρίχνει φως στην περιοχή», πρόσθεσε η εφημερίδα.

Στο λεωφορείο δεν υπήρχαν επιβάτες, οι δύο που κρατούνταν ήταν οι οδηγοί.

Η κυκλοφορία διακόπηκε ανάμεσα στο Χίλπολστάιν και το Γκρέντινγκ.

Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο για την απελευθέρωση των ομήρων.

Ο δρόμος όπου εκτυλίχθηκε το περιστατικό αποκλείστηκε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Α. Νεοφύτου για ΠτΔ: «Εγώ έκανα ότι ήταν δυνατό να τον φέρω» - «Τώρα η διαδικασία είναι να με φέρουν ή να με εξοστρακίσουν;»

Κατεβαίνει και επίσημα στις Προεδρικές εκλογές του 2028 ο Αβέρωφ Νεοφύτου με αυτή του την απόφαση να προκαλεί ανησυχία αλλά και αντιδράσεις στο Δημοκρατικό Συναγερμό, αφού, μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος μέσα από τη διαδικασία ή πρόκειται για μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE