Μαθητής έσπρωξε 13χρονο συμμαθητή του από τις σκάλες - Στο Νοσοκομείο μετά τον καυγά ο ανήλικος

Μαθητής έσπρωξε 13χρονο συμμαθητή του από τις σκάλες - Στο Νοσοκομείο μετά τον καυγά ο ανήλικος

Μαθητής της Α’ Τάξης Γυμνασίου νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου μετά από πτώση του από σκάλα στο σχολείο στο οποίο φοιτά και εικάζεται ότι έπεσε μετά από σπρώξιμο από συμμαθητή του.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο Α’ Λειτουργός Μέσης Εκπαίδευσης Πάφου Γιώργος Κουτσίδης ανέφερε πως ο μαθητής, ηλικίας 13 ετών, κατέπεσε χθες από σκάλα του πρώτου ορόφου του σχολείου. Φέρεται, είπε, να τον έσπρωξε συμμαθητής του.

Ο κ. Κουτσίδης ανέφερε πως ο μαθητής διακομίσθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου. Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό υπέστη μώλωπες σε διάφορα σημεία του σώματος του και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται εκτός κινδύνου.

Πρόσθεσε πως αναμένεται ο διευθυντής του σχολείου σήμερα να καλέσει τους γονείς των δύο μαθητών στο σχολείο, ενώ του θέματος θα επιληφθεί το επαρχιακό γραφείο Παιδείας και έκανε αναφορά σε προκαταρκτικές εξετάσεις που δείχνουν προς την κατεύθυνση ύπαρξης διαφορών μεταξύ των μαθητών.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE