«Ο γάρος της ημέρας»: Ο νούρος του σσύλλου εν ισιώνει -  H παροιμία που χαρακτηρίζει το parking του συγκεκριμένου οδηγού

«Ο γάρος της ημέρας»: Ο νούρος του σσύλλου εν ισιώνει -  H παροιμία που χαρακτηρίζει το parking του συγκεκριμένου οδηγού

Ορισμένοι Κύπριοι πολίτες φαίνεται να προσπαθούν με κάθε τρόπο να βρουν το πιο «βολικό» parking ακόμα και αν λίγα μέτρα πιο πίσω βρίσκεται χώρος στάθμευσης.

Όταν κάποιος βιάζεται, θέλει να βρει επειγόντως πάρκινγκ, βαριέται να περπατήσει ή αναζητά κάτι πιο «άνετο» για το αυτοκίνητο του βρίσκει τις πιο ευφάνταστες ιδέες και τοποθεσίες για να το σταθμεύσει.

Στη σελίδα του Facebook «Γάρος της ημέρας», γίνονται διάφορες αναρτήσεις με τέτοιους οδηγούς που μερικές φορές σε κάνουν να αναρωτιέσαι.

Στη περίπτωση αυτή ο συγκεκριμένος οδηγός επανειλημμένα τοποθετεί το αυτοκίνητο του κάτω από μια ελιά, για να υπάρχει σκιά, η οποία μάλιστα βρίσκεται πάνω σε στροφή και alt.

Τι κι αν ξαναέγινε ανάρτηση για τον συγκεκριμένο, τι κι αν τον έβγαλαν στις ειδήσεις; Ακόμη και χωράφι για στάθμευση έχει λίγο πιο πίσω…Μετά από 10 μέρες πάλι εκεί.

Δείτε την ανάρτηση:

Η παλιά ανάρτηση: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν πριν τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη

Άλλη μια συνάντηση, την τελευταία τους πριν την Γενική Συνέλευση των ΗΕ στη Νέα Υόρκη, θα έχουν την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν. Η συνάντηση, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών και της συνέχισης της ουσιαστικής συζήτησης, ορίστηκε για τις 11:00 π.μ.

BEST OF TOTHEMAONLINE