Στέλλα Στυλιανού: 'Δεν είμαι ερωτευμένη, ζω αυτό που ζω τώρα και μου αρκεί'

Στέλλα Στυλιανού: 'Δεν είμαι ερωτευμένη, ζω αυτό που ζω τώρα και μου αρκεί'

Καλεσμένη στην εκπομπή "Όμορφη μέρα κάθε μέρα" , η Στέλλα Στυλιανού μίλησε για την εμπειρία της δημοσιογραφικά σε εκπομπή στην Ελλάδα.

Μετά το τέλος της εκπομπής "Κοινωνία Ωρα Mega", η Στέλλα Στυλιανού ενσωματώθηκε στο δυναμικό του Mega στην ενημέρωση.

Σε ερώτηση πως προέκυψε η συνεργασία αυτή, αποκάλυψε πως πριν ένα χρόνο είχε στείλει βιογραφικό αλλά δεν περίμενε ότι θα υπήρχε ανταπόκριση.

Απο την άλλη η Ελπίδα Ιακωβίδου δεν αρκέστηκε να μάθει μόνο τα επαγγελματικά της Στέλλας Στυλιανού, αλλά την στρίμωξε και για τα προσωπικά της, ρωτώντας την ευθέως αν είναι ερωτευμένη.

Η απάντηση της ήταν ξεκάθαρη...

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE