Στέλλα Στυλιανού: 'Δεν είμαι ερωτευμένη, ζω αυτό που ζω τώρα και μου αρκεί'

Στέλλα Στυλιανού: 'Δεν είμαι ερωτευμένη, ζω αυτό που ζω τώρα και μου αρκεί'

Καλεσμένη στην εκπομπή "Όμορφη μέρα κάθε μέρα" , η Στέλλα Στυλιανού μίλησε για την εμπειρία της δημοσιογραφικά σε εκπομπή στην Ελλάδα.

Μετά το τέλος της εκπομπής "Κοινωνία Ωρα Mega", η Στέλλα Στυλιανού ενσωματώθηκε στο δυναμικό του Mega στην ενημέρωση.

Σε ερώτηση πως προέκυψε η συνεργασία αυτή, αποκάλυψε πως πριν ένα χρόνο είχε στείλει βιογραφικό αλλά δεν περίμενε ότι θα υπήρχε ανταπόκριση.

Απο την άλλη η Ελπίδα Ιακωβίδου δεν αρκέστηκε να μάθει μόνο τα επαγγελματικά της Στέλλας Στυλιανού, αλλά την στρίμωξε και για τα προσωπικά της, ρωτώντας την ευθέως αν είναι ερωτευμένη.

Η απάντηση της ήταν ξεκάθαρη...

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE