Big Brother: Μέσα στο καμάρι ο πατέρας του Πέτσα – «Η Ανχελίτα είναι η καινούργια νύφη μας»

Big Brother: Μέσα στο καμάρι ο πατέρας του Πέτσα – «Η Ανχελίτα είναι η καινούργια νύφη μας»

Μέσα στο καμάρι μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» για τον γιο του ο πατέρας του Παναγιώτη Πέτσα.

Ως γνωστόν, ο πρώην παίκτης του GNTM και νυν παίκτης του Big Brother 2 έχει συνάψει σχέση με τη συμπαίκτριά του, Ανχελίτα. Και η σχέση αυτή έφερε… καυτά πλάνα.

Τι δήλωσε ο πατέρας του

«Η Ανχελίτα είναι η καινούρια νύφη μας. Από ότι καταλαβαίνω είναι φουλ ερωτευμένος και το δείχνει, να προσέξει μην πληγωθεί. Από τη στιγμή που είδα πώς την κοίταγε κατάλαβα ότι εκεί έχει στοχεύσει και εννοείται ότι εγκρίνω».

Όσον αφορά την ακατάλληλη σκηνή στο ντους, είπε:

«Καμάρωνα τον γιο μου. Ο Παναγιώτης πέφτει με τα μούτρα και πληγώνεται. Έχει πληγωθεί και τον έχουμε μαζέψει η οικογένεια. Είχε αποφασίσει όλο αυτό το διάστημα να είναι μόνος του, γιατί μετά το GNTM είχε πληγωθεί από μια σχέση. Μόνος του μπήκε στο παιχνίδι και ήξερε τι έκανε».

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ρεκόρ ΑΠΕ στη Θέρμανση και Ψύξη στην ΕΕ – Πάνω από τον Μέσο Όρο η Κύπρος

Ρεκόρ ΑΠΕ στη Θέρμανση και Ψύξη στην ΕΕ – Πάνω από τον Μέσο Όρο η Κύπρος

Σε ιστορικά υψηλά επίπεδα έφτασε το 2024 η χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) στη θέρμανση και την ψύξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με την Κύπρο να καταγράφει επίδοση σημαντικά υψηλότερη από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE