Μητέρα Ρονάλντο: «Πριν πεθάνω θέλω να τον δω στην Σπόρτινγκ»

Μητέρα Ρονάλντο: «Πριν πεθάνω θέλω να τον δω στην Σπόρτινγκ»

Η Ντολόρες Αβέιρο αποκάλυψε την επιθυμία της να ξαναδεί τον γιο της να αγωνίζεται στην πατρίδα τους με τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να βρίσκεται μόλις λίγες εβδομάδες στην Αγγλία και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνοντας τη διαφορά με το… καλημέρα για τους «κόκκινους διαβόλους», όμως η μητέρα του, Ντολόρες Αβέιρο, έχει άλλα σχέδια για τον… κανακάρη της!

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Αναγείρονται 500 οικιστικές μονάδες σε κρατική γη αξίας €70 εκατομμυρίων

ΠτΔ: Αναγείρονται 500 οικιστικές μονάδες σε κρατική γη αξίας €70 εκατομμυρίων

Την ανέγερση περίπου 500 οικιστικών μονάδων σε τέσσερις επαρχίες, συνολικής δαπάνης €70 εκατ., ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Οι μονάδες θα κατασκευαστούν σε κρατική γη αξίας €7 εκατ., σε τεμάχια που έχουν υποδειχθεί από το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως, σε περιοχές της Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας και Πάφου.