«Πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο 26χρονος - Πάει Δικαστήριο για την υπερβολική ταχύτητα

«Πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο 26χρονος - Πάει Δικαστήριο για την υπερβολική ταχύτητα

Μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων Αρχηγείου, ενώ διενεργούσαν χθες το απόγευμα τροχονομικούς ελέγχους, ανέκοψαν στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, αυτοκίνητο το οποίο κινείτο με ταχύτητα 183 χιλιόμετρα ανά ώρα, αντί 100.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι οδηγός του οχήματος ήταν 26χρονος, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Αργότερα ο 26χρονος αφέθηκε ελεύθερος και σήμερα 23/09/2021, αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λατσιών συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλιδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ανασχηματισμός: Ο εκνευρισμός Χριστοδουλιδη - Οι πιέσεις και οι διαρροές που ανέτρεψαν τους σχεδιασμούς

Ο ανασχηματισμός που σχεδιάστηκε ως κίνηση ανανέωσης και επανεκκίνησης για την κυβέρνηση Χριστοδουλίδη, εξελίχθηκε σε μια δύσκολη πολιτική εξίσωση. Οι διαρροές των τελευταίων ημερών, αντί να δημιουργήσουν την εικόνα μιας κυβέρνησης που ετοιμάζεται να περάσει στην επόμενη φάση της θητείας της, άνοιξαν έναν κύκλο αντιδράσεων, εσωτερικών πιέσεων και παρασκηνιακών διαβουλεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE