«Πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο 26χρονος - Πάει Δικαστήριο για την υπερβολική ταχύτητα

«Πετούσε» στον αυτοκινητόδρομο 26χρονος - Πάει Δικαστήριο για την υπερβολική ταχύτητα

Μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων Αρχηγείου, ενώ διενεργούσαν χθες το απόγευμα τροχονομικούς ελέγχους, ανέκοψαν στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, αυτοκίνητο το οποίο κινείτο με ταχύτητα 183 χιλιόμετρα ανά ώρα, αντί 100.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι οδηγός του οχήματος ήταν 26χρονος, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Αργότερα ο 26χρονος αφέθηκε ελεύθερος και σήμερα 23/09/2021, αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λατσιών συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Έκθεση Καλών Υπηρεσιών προτρέπει τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να αξιοποιήσουν «το παρόν παράθυρο ευκαιρίας για πρόοδο», το οποίο, όπως αναφέρει, «δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο», ενώ καταγράφει ως θετικό την εντατικοποίηση του διαλογου.

BEST OF TOTHEMAONLINE