Καναδάς: Γρονθοκόπησε νοσοκόμα επειδή εμβολίασε κατά του κορωνοϊου τη σύζυγό του

Καναδάς: Γρονθοκόπησε νοσοκόμα επειδή εμβολίασε κατά του κορωνοϊου τη σύζυγό του

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση που έρχεται από τον Καναδά, όπου άνδρας γρονθοκόπησε στο πρόσωπο μια νοσηλεύτρια επειδή έκανε στη σύζυγό του το εμβόλιο για τον κοροναϊό, χωρίς τη συγκατάθεσή του.

Ο άνδρας ήρθε σε αντιπαράθεση με τη νοσοκόμα το πρωί της Δευτέρας, στα γραφεία φαρμακείου στην πόλη Σέρμπρουκ, περίπου 155 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Μόντρεαλ, όπου εκείνη έκανε εμβόλια στους πολίτες, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας.

«Ο ύποπτος πήγε κατευθείαν στο γραφείο και άρχισε να ουρλιάζει στη νοσοκόμα», εξήγησε.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, ο άνδρας ήταν εξοργισμένος επειδή η σύζυγός του εμβολιάστηκε στο φαρμακείο «χωρίς την άδειά του» και χτύπησε τη νοσοκόμα στο πρόσωπο.

Η αστυνομία του Κεμπέκ, αναζητά τον δράστη.

Δεν είναι σαφές αν ο ύποπτος ήταν αντιεμβολιαστής, ενώ αδιευκρίνιστο είναι και αν η σύζυγός του είχε όντως εμβολιαστεί στο συγκεκριμένο φαρμακείο.

Πολλοί νοσηλευτές σε όλον τον κόσμο έχουν δεχτεί επιθέσεις το τελευταίο διάστημα, ενώ δίνουν τη μάχη για να περιορίσουν την πανδημία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE