Καναδάς: Γρονθοκόπησε νοσοκόμα επειδή εμβολίασε κατά του κορωνοϊου τη σύζυγό του

Καναδάς: Γρονθοκόπησε νοσοκόμα επειδή εμβολίασε κατά του κορωνοϊου τη σύζυγό του

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση που έρχεται από τον Καναδά, όπου άνδρας γρονθοκόπησε στο πρόσωπο μια νοσηλεύτρια επειδή έκανε στη σύζυγό του το εμβόλιο για τον κοροναϊό, χωρίς τη συγκατάθεσή του.

Ο άνδρας ήρθε σε αντιπαράθεση με τη νοσοκόμα το πρωί της Δευτέρας, στα γραφεία φαρμακείου στην πόλη Σέρμπρουκ, περίπου 155 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Μόντρεαλ, όπου εκείνη έκανε εμβόλια στους πολίτες, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας.

«Ο ύποπτος πήγε κατευθείαν στο γραφείο και άρχισε να ουρλιάζει στη νοσοκόμα», εξήγησε.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, ο άνδρας ήταν εξοργισμένος επειδή η σύζυγός του εμβολιάστηκε στο φαρμακείο «χωρίς την άδειά του» και χτύπησε τη νοσοκόμα στο πρόσωπο.

Η αστυνομία του Κεμπέκ, αναζητά τον δράστη.

Δεν είναι σαφές αν ο ύποπτος ήταν αντιεμβολιαστής, ενώ αδιευκρίνιστο είναι και αν η σύζυγός του είχε όντως εμβολιαστεί στο συγκεκριμένο φαρμακείο.

Πολλοί νοσηλευτές σε όλον τον κόσμο έχουν δεχτεί επιθέσεις το τελευταίο διάστημα, ενώ δίνουν τη μάχη για να περιορίσουν την πανδημία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE