Μη παραδοχή στην κατηγορία απάντησε ο Μητροπολίτης τέως Κιτίου - Όσα ειπώθηκαν στο Δικαστήριο

Μη παραδοχή στην κατηγορία απάντησε ο Μητροπολίτης τέως Κιτίου - Όσα ειπώθηκαν στο Δικαστήριο

Μη παραδοχή στην κατηγορία της άσεμνης επίθεσης κατά γυναίκας και μάλιστα ανήλικης, απάντησε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, ο Μητροπολίτης τέως Κιτίου Χρυσόστομος.


Πληροφορίες του ΚΥΠΕ αναφέρουν ότι σήμερα στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας απαγγέλθηκε στον Μητροπολίτη τέως Κιτίου Χρυσόστομο, από εκπρόσωπο της Κατηγορούσας Αρχής, η κατηγορία της άσεμνης επίθεσης εναντίον γυναίκας η οποία κατά τον επίδικο χρόνο που φέρεται να διαπράχθηκε το αδίκημα ήταν ανήλικη.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο το αδίκημα διαπράχθηκε το Νοέμβριο του 1981 και ο κατηγορούμενος απάντησε μη παραδοχή στην κατηγορία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΚΥΠΕ ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου, επιφύλαξε το δικαίωμα στην επόμενη δικάσιμο, να εγείρει θέμα κατάχρησης διαδικασίας, λόγω της παρόδου υπέρμετρα μεγάλου χρονικού διαστήματος από την ημερομηνία που διαπράχθηκε το αδίκημα που αντιμετωπίζει ο Μητροπολίτης τέως Κιτίου, με αποτέλεσμα να μην καθίσταται δυνατή η διεξαγωγή δικαίας δίκης.

Το Δικαστήριο όρισε την 17η Ιανουαρίου 2022 ως ημερομηνία για συνέχιση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο - Τι θα γίνει με την τιμή του ρεύματος

Έσοδα ύψους 10 δισεκατομμυρίων ευρώ θα έχει η Κύπρος από το Φυσικό Αέριο και συγκεκριμένα από τα κοιτάσματα «Αφροδίτη», «Γλαύκος» και «Πήγασος» σε ορίζοντα δεκαπενταετίας δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας Μιχάλης Δαμιανός.

BEST OF TOTHEMAONLINE