Νικόλας Ιωαννίδης: Αποκαλύπτει τι απέγιναν οι σχέσεις του με Χριστιάνα Αριστοτέλους και Μαρία Κορζιά

Νικόλας Ιωαννίδης: Αποκαλύπτει τι απέγιναν οι σχέσεις του με Χριστιάνα Αριστοτέλους και Μαρία Κορζιά

Αποκαλυπτικός σε συνέντευξη του ο Νικόλας Ιωαννίδης, πέρα απο όσα δήλωσε για την εφιαλτική συνεργασία που είχε στην εκπομπή "Αλλάζω" μίλησε και για το αν έχει κρατήσει τις φιλικές σχέσεις που είχε στο παρελθόν.

Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπαμε τον Νικόλα Ιωαννίδη και την Χριστιάνα Αριστοτέλους στο παρελθόν να είναι κολλητάρια, απο την άλλη το ίδιο και με την Μαρία Κορτζιά. 

Τι έγιναν αυτές οι φιλιές;

Ο Νικόλας Ιωαννίδης απαντα στο socialista.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Πέφτει τα μεσάνυχτα η αυλαία της προεκλογικής: Τοξικότητα και πανικός συσπείρωσης μέχρι την τελευταία ώρα

Λίγες ώρες πριν πέσει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει περισσότερο αρένα σύγκρουσης, παρά δημοκρατική διαδικασία. Η προεκλογική ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα, αφήνοντας πίσω της μια έντονη γεύση τοξικότητας, προσωπικών επιθέσεων, πολιτικής έντασης και επικοινωνιακού θορύβου. Μια προεκλογική φτωχή σε ουσία, αλλά πλούσια σε αλληλοκατηγορίες, ειρωνείες και προσπάθειες πολιτικής εξόντωσης του αντιπάλου.

BEST OF TOTHEMAONLINE