Εντοπίστηκε η 27χρονη που απουσίαζε από την οικία της στη Λεμεσό

Εντοπίστηκε η 27χρονη που απουσίαζε από την οικία της στη Λεμεσό

Εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι, 27χρονη η οποία απουσίαζε από το χώρο διαμονής της στη Λεμεσό, από το απόγευμα της Κυριακής, 12 Σεπτεμβρίου και είχε δηλωθεί στην Αστυνομία ως ελλείπον πρόσωπο.

Τα στοιχεία και φωτογραφία της 27χρονης είχε δώσει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό της, (Αστυνομική Ανακοίνωση για Ελλείπον Πρόσωπο, ημερομηνίας 13/09/2021, σχετική).

Γύρω στις 12.00 το μεσημέρι της Πέμπτης, η 27χρονη παρουσιάστηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας, όπου και διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία της.

Η Αστυνομία ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στον εντοπισμό της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ανεξαρτητοποίηση βουλευτών και το πολιτικό κόστος – Όταν οι διαφωνίες γίνονται ρήξεις

Η ανεξαρτητοποίηση βουλευτών και το πολιτικό κόστος – Όταν οι διαφωνίες γίνονται ρήξεις

Η επίσημη ενημέρωση της Ολομέλειας από την Πρόεδρο της Βουλή των Αντιπροσώπων Αννίτα Δημητρίου ότι η Ειρήνη Χαραλαμπίδου δεν ανήκει πλέον στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΑΚΕΛ – Αριστερά – Νέες Δυνάμεις επιβεβαίωσε και θεσμικά την  πολιτική ρήξη μεταξύ των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE