Εντοπίστηκε η 27χρονη που απουσίαζε από την οικία της στη Λεμεσό

Εντοπίστηκε η 27χρονη που απουσίαζε από την οικία της στη Λεμεσό

Εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι, 27χρονη η οποία απουσίαζε από το χώρο διαμονής της στη Λεμεσό, από το απόγευμα της Κυριακής, 12 Σεπτεμβρίου και είχε δηλωθεί στην Αστυνομία ως ελλείπον πρόσωπο.

Τα στοιχεία και φωτογραφία της 27χρονης είχε δώσει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό της, (Αστυνομική Ανακοίνωση για Ελλείπον Πρόσωπο, ημερομηνίας 13/09/2021, σχετική).

Γύρω στις 12.00 το μεσημέρι της Πέμπτης, η 27χρονη παρουσιάστηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας, όπου και διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία της.

Η Αστυνομία ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στον εντοπισμό της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε αχαρτογράφητα νερά το Κυπριακό - Κανένα αποτέλεσμα από την τριμερή συνάντηση

Σε αχαρτογράφητα νερά το Κυπριακό - Κανένα αποτέλεσμα από την τριμερή συνάντηση

Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η τριμερής συνάντηση για το Κυπριακό, επιβεβαιώνοντας ότι, παρά τη ρητορική περί «συνέχισης του διαλόγου», η διαδικασία παραμένει στάσιμη και εγκλωβισμένη σε μια παρατεταμένη προ-διαπραγματευτική φάση.

BEST OF TOTHEMAONLINE