Εντοπίστηκε η 27χρονη που απουσίαζε από την οικία της στη Λεμεσό

Εντοπίστηκε η 27χρονη που απουσίαζε από την οικία της στη Λεμεσό

Εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι, 27χρονη η οποία απουσίαζε από το χώρο διαμονής της στη Λεμεσό, από το απόγευμα της Κυριακής, 12 Σεπτεμβρίου και είχε δηλωθεί στην Αστυνομία ως ελλείπον πρόσωπο.

Τα στοιχεία και φωτογραφία της 27χρονης είχε δώσει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό της, (Αστυνομική Ανακοίνωση για Ελλείπον Πρόσωπο, ημερομηνίας 13/09/2021, σχετική).

Γύρω στις 12.00 το μεσημέρι της Πέμπτης, η 27χρονη παρουσιάστηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας, όπου και διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία της.

Η Αστυνομία ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στον εντοπισμό της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE