Σε τέσσερις διαφορετικές εστίες η πυρκαγιά στο Προδρόμι - Πνέουν ισχυροί άνεμοι

Σε τέσσερις διαφορετικές εστίες η πυρκαγιά στο Προδρόμι - Πνέουν ισχυροί άνεμοι

Σε τέσσερις διαφορετικές εστίες εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην Πόλη Χρυσοχούς σε καλαμιώνα σε κοίτη ποταμού, παρά την κοινότητα Προδρομίου, σύμφωνα με ανάρτηση στο Twitter του Εκπροσώπου Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέα Κεττή. 


Ο κ. Κεττής σημειώνει πως για την κατάσβεση της ανταποκρίθηκαν 4 πυροσβεστικά οχήματα από πυροσβεστικούς σταθμούς υπαίθρου και Πόλης Χρυσοχούς.

Ακόμη, συνέχισε, σε διαδικασία απογείωσης βρίσκονται τα δύο εκμισθωμένα ελικόπτερα πυρόσβεσης.

Την επιχειρησιακή ευθύνη της φωτιάς κατέληξε την έχει το Τμήμα Δασών. Σημειώνεται πως το έργο κατάσβεσης έχει καταστεί δύσκολο λόγω των δυνατών ανέμων που πνέουν στην περιοχή. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Bουλευτικές εκλογές: Όλοι εναντίον όλων και στο βάθος η υπόθεση «Σάντη»

Σε μια προεκλογική περίοδο που αναμενόταν να κυριαρχήσει η οικονομία, η καθημερινότητα και το Κυπριακό, η πολιτική σκηνή ανατρέπεται αιφνιδιαστικά. Η υπόθεση «Σάντη» έχει εισβάλει δυναμικά στο δημόσιο διάλογο, αναγκάζοντας κόμματα και υποψήφιους, να επανακαθορίσουν στάσεις, να αλλάξουν ατζέντα και σε αρκετές περιπτώσεις, να κινηθούν σπασμωδικά. Το αποτέλεσμα; Ένα σκηνικό «όλοι εναντίον όλων», όπου η ουσία συχνά χάνεται, μέσα σε έναν θόρυβο καταγγελιών, αντεγκλήσεων και πολιτικής αμηχανίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE