Ελλάδα: Τουρίστας έπαθε ανακοπή λόγω του κεραυνού

Ελλάδα: Τουρίστας έπαθε ανακοπή λόγω του κεραυνού

Ανακοπή έπαθε ένας από τους ρώσους τουρίστες που βρίσκονταν στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσσού, όταν χτύπησε ο κεραυνός που προκάλεσε τον τραυματισμό αρκετών ανθρώπων.

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ από την Κρήτη, δεν έχει διευκρινιστεί μέχρι στιγμής αν ο τουρίστας έπαθε ανακοπή λόγω του σοκ ή αν χτυπήθηκε από τον κεραυνό, με αποτέλεσμα να υποστεί ηλεκτροπληξία.

Σημειώνεται πως ο αρχαιολογικός χώρος της Κνωσσού έχει κλείσει προσωρινά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

Σημαντικό οικονομικό ορόσημο για την Κύπρο αποτελεί, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, η αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας από τη Standard & Poor’s, από τη βαθμίδα «A-» στη βαθμίδα «A», με διατήρηση θετικής προοπτικής.

BEST OF TOTHEMAONLINE