Οι ισχυροί άνεμοι έφεραν διακοπές ρεύματος στη Λευκωσία - Ποιες περιοχές επηρεάζονται -ΠΙΝΑΚΑΣ

Οι ισχυροί άνεμοι έφεραν διακοπές ρεύματος στη Λευκωσία - Ποιες περιοχές επηρεάζονται -ΠΙΝΑΚΑΣ

Χωρίς ρεύμα παραμένουν αρκετές περιοχές στη Λευκωσία, μετά τους ισχυρούς ανέμους να προκαλούν βλάβες στο δίκτυο της ΑΗΚ.

Οι πλείστες βλάβες οφείλονται σε κλαδιά δέντρων που λόγω των ανέμων μπλέχτηκαν σε καλώδια της ΑΗΚ.

Τα συνεργεία της ΑΗΚ βρίσκονται επί ποδός για επιδιόρθωση των βλαβών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε δέκα περίπου επεισόδια λόγω των σφοδρών ανέμων στη Λευκωσία.

Τα επεισόδια, τα αφορούσαν πτώσεις μετακινήσεις πεσμένων κλαδιών δέντρων (σε δύο περιπτώσεις υπήρχαν ζημιές σε ιδιωτικά οχήματα) και μετακινήσεις επικίνδυνων αντικειμένων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με «χαμηλό βαρομετρικό» ξεκινά τις χωριστές συναντήσεις η Ολγκιν - Πυροδοτεί το κλίμα ο Ερχιουρμάν

Με «χαμηλό βαρομετρικό» ξεκινά τις χωριστές συναντήσεις η Ολγκιν - Πυροδοτεί το κλίμα ο Ερχιουρμάν

Παρά τις προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό, οι επαφές της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, ξεκινούν σε κλίμα εμφανώς βαρύ και με «χαμηλό βαρομετρικό». Οι δημόσιες τοποθετήσεις της τουρκοκυπριακής ηγεσίας, δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας ενόψει της τριμερούς συνάντησης που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE