Οι ισχυροί άνεμοι έφεραν διακοπές ρεύματος στη Λευκωσία - Ποιες περιοχές επηρεάζονται -ΠΙΝΑΚΑΣ

Οι ισχυροί άνεμοι έφεραν διακοπές ρεύματος στη Λευκωσία - Ποιες περιοχές επηρεάζονται -ΠΙΝΑΚΑΣ

Χωρίς ρεύμα παραμένουν αρκετές περιοχές στη Λευκωσία, μετά τους ισχυρούς ανέμους να προκαλούν βλάβες στο δίκτυο της ΑΗΚ.

Οι πλείστες βλάβες οφείλονται σε κλαδιά δέντρων που λόγω των ανέμων μπλέχτηκαν σε καλώδια της ΑΗΚ.

Τα συνεργεία της ΑΗΚ βρίσκονται επί ποδός για επιδιόρθωση των βλαβών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε δέκα περίπου επεισόδια λόγω των σφοδρών ανέμων στη Λευκωσία.

Τα επεισόδια, τα αφορούσαν πτώσεις μετακινήσεις πεσμένων κλαδιών δέντρων (σε δύο περιπτώσεις υπήρχαν ζημιές σε ιδιωτικά οχήματα) και μετακινήσεις επικίνδυνων αντικειμένων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Σε μια νέα φάση, αυτή τη φορά με πιο πυκνό ημερολόγιο επαφών και σαφές χρονοδιάγραμμα μπροστά τους, εισέρχονται οι προσπάθειες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό. Η πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Έρχιουρμαν δεν έλυσε τις μεγάλες διαφορές, έδειξε όμως ότι υπάρχει πλέον ένας σταθερός δίαυλος επικοινωνίας, πάνω στον οποίο θα επιχειρηθεί να χτιστεί η συνέχεια.