ΛΑΡΝΑΚΑ: Διέρρηξε σπίτι ηλικιωμένης την απείλησε με μαχαίρι - Eκλεψε χρήματα και κινητό

ΛΑΡΝΑΚΑ: Διέρρηξε σπίτι ηλικιωμένης την απείλησε με μαχαίρι - Eκλεψε χρήματα και κινητό

Υπόθεση ληστείας που διαπράχθηκε χθες βράδυ στην επαρχία Λάρνακας, διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 9μ.μ., χθες, άγνωστος άντρας διέρρηξε οικία 85χρονης στην επαρχία Λάρνακας και αφού πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα, κατευθύνθηκε προς τον πάνω όροφο της οικίας, όπου βρισκόταν η παραπονούμενη και της ζήτησε χρήματα.

Στη συνέχεια, αφού η 85χρονη του έδωσε το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, ο ύποπτος έκλεψε και το κινητό της τηλέφωνο, αξίας 250 ευρώ περίπου, μαζί με τη θήκη του, όπου μέσα υπήρχε το χρηματικό ποσό των 140 ευρώ.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας όπου παρέλαβαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις.

Η υπόθεση διερευνάται από τον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE