ΠΑΦΟΣ: Ακρωτηριάστηκε 28χρονος μετά απο τροχαίο με buggy - Στο νοσοκομείο για επανασυγκόλληση του χεριού του

ΠΑΦΟΣ: Ακρωτηριάστηκε 28χρονος μετά απο τροχαίο με buggy - Στο νοσοκομείο για επανασυγκόλληση του χεριού του

Ακρωτηριασμό στον καρπό του χεριού του υπέστη 28χρονος μετά απο τροχαιο με όχημα τύπου buggy.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το βράδυ της Πέμπτης γύρω στις 20:00 , 28χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο αρχικά της Πόλης Χρυσοχούς και ακολούθως σε νοσοκομείο στη Λεμεσό, όπου εισήχθη στο χειρουργείο για να πραγματοποιηθεί επέμβαση επανασυγκόλλησης του χεριού του.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για το πως έγινε ο τραυματισμός και το τροχαίο με buggy , το οποίο οδηγούσε ο 28χρονος, ώστε να εξακριβωθούν οι συνθήκες και τα αίτια του τροχαίου.


Να σημειωθεί ότι μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έγινε κατορθωτό να ληφθεί κατάθεση από το 28χρονο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Τα μικρά κράτη πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα

ΠτΔ: Τα μικρά κράτη πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα

Τα μικρά κράτη είναι απολύτως αναγκαίο να διαβάζουν και να γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα και να εργάζονται, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου και σχεδιασμού, για ενίσχυση όλων των παραγόντων ισχύος τους, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι "αυτό είναι που πράττουμε σήμερα ως διακυβέρνηση του τόπου".

BEST OF TOTHEMAONLINE